24auto

Electromobilitate – 24Auto Stiri auto in fiecare zi

Electromobilitate The Joy of Electric Driving

 • Cat timp si energie consuma Tesla, dupa o ninsoare record, pentru a fi gata de drum ?
  by Dan Boboescu on November 12, 2019 at 10:54 pm

  Prognoza meteorologilor au fost corecta si ninsoarea din ultima noapte a stabilit un record in Motor City, pentru aceasta perioada din an, ce va fi urmat de o noapte foarte rece, cu temperaturi pana la – 14 C spre dimineata, tocmai la timp pentru traficul de servici. Daca mama Natura ne-a pus la dispozitie conditii… The post Cat timp si energie consuma Tesla, dupa o ninsoare record, pentru a fi gata de drum ? appeared first on Electromobilitate.

 • Cu Hyundai Ioniq pe urmele diferentelor de consum intre Sibiu si Timisoara
  by Dan Boboescu on November 11, 2019 at 10:08 pm

  Dupa mai mult de un an de experienta practica acumulata in cadrul proiectului Electromobilitate cu Hyundai Ioniq si Tesla Model 3, cele mai eficiente automobile electrice aflate in productie, surprizele celui de al doilea sezon rece au inceput pe la mijlocul lunii octombrie. RELIEFUL Ne asteptam sa inregistram un consum mai scazut in Timisoara, unde… The post Cu Hyundai Ioniq pe urmele diferentelor de consum intre Sibiu si Timisoara appeared first on Electromobilitate.

 • Flote electrice – Informatii despre costul pe kilometru
  by Dan Boboescu on November 11, 2019 at 1:02 am

  In discutiile cu cei interesati de electromobilitate sau pe punctul de a decide achizitia unui model disponibil prin programul “rabla plus”, apar invariabil intrebarile despre intretinere, garantii si mai ales fiabilitatea acumulatorilor si a componentelor electronice. Din experienta proprie cu Hyundai Ioniq si Tesla Model 3 in cadrul proiectului Electromobilitate raspunsul despre cheltuielile de intretinere este simplu:… The post Flote electrice – Informatii despre costul pe kilometru appeared first on Electromobilitate.

 • SUV-ul electric AIWAYS U5 a trecut cu succes probele de omologare TUV
  by Dan Boboescu on November 10, 2019 at 1:39 am

  Pe langa ofensiva electromobilistica coordonata si sustinuta de guvernul german, ultima saptamana aduce in atentie anuntul TUV Rheinland despre omologarea pentru vanzare in Europa a unui SUV electric produs China de startup-ul AIWAYS. Infiintata la Shanghai in 2017, firma AIWAYS a debutat pe scena europeana la editia din acest an a salonului auto de la… The post SUV-ul electric AIWAYS U5 a trecut cu succes probele de omologare TUV appeared first on Electromobilitate.

 • Al treilea pas in directia buna – o fosta fabrica GM va produce vehicule electrice
  by Dan Boboescu on November 8, 2019 at 5:13 pm

  Cu toate titlurile negative si atacurile din multiple directii, noua industrie auto electrica isi vede de drumul ei, iar elefantii industriali ancorati in trecut vor pasi pe calea dinozaurilor. Dintre “clasici”, grupul Volkswagen dovedeste vointa de a pasi pe noul drum spre electrificare, transformand liniile de productie din mai multe fabrici traditionale europene pentru asamblarea… The post Al treilea pas in directia buna – o fosta fabrica GM va produce vehicule electrice appeared first on Electromobilitate.