24auto

Electromobilitate – 24Auto Stiri auto in fiecare zi

Electromobilitate The Joy of Electric Driving

 • CRESTERE pe cea mai mare piata pentru autovehicule electrice din lume
  by Dan Boboescu on January 21, 2020 at 2:43 pm

  China este cea mai mare piata auto globala si de departe cea mai mare pentru autovehicule electrice, cumparatorii chinezi achizitionand mai mult de jumatate din numarul total de masini electrice vandute in 2019. Aceasta dominatie globala comerciala, se bazeaza pe o indelungata politica de subventionare a industriei auto, dar si a consumatorilor. Subventionarea industriei a… The post CRESTERE pe cea mai mare piata pentru autovehicule electrice din lume appeared first on Electromobilitate.

 • De vorba cu Mihai Roman despre consumul hibrizilor iarna
  by Mihai Roman on January 21, 2020 at 3:23 am

  Mihai Roman este un vechi colaborator al proiectului Electromobilitate. Proprietar de Hyundai Ioniq hibrid, Mihai a avut curiozitatea de a efectua un test drive la Sibiu, organizat de echipa Porsib, cu varianta electrica a indragitului model corean. Apoi a urmat un test drive cu Tesla Model 3 si in final o urcare la Paltinis cu… The post De vorba cu Mihai Roman despre consumul hibrizilor iarna appeared first on Electromobilitate.

 • Hyundai Ioniq – costuri legate de cresterea consumului iarna
  by Dan Boboescu on January 19, 2020 at 10:09 pm

  Dupa publicarea articolului de saptamana trecuta, despre reducerea autonomiei lui Ionica inregistrata intr-o saptamana geroasa la Sibiu, spectrul comentariilor primite dovedeste ca multi electrosceptici ignora cresterea consumului iarna la alte autovehicule echipate cu motoare cu ardere interna. Desigur ca exista o diferenta majora fiindca reteaua de benzinarii, dezvoltata de un secol, este mai densa si… The post Hyundai Ioniq – costuri legate de cresterea consumului iarna appeared first on Electromobilitate.

 • Prioritatile grupului Volkswagen pentru urmatorii doi ani
  by Dan Boboescu on January 18, 2020 at 12:37 am

  La recenta intalnire cu managementul grupului VW, Herbert Diess, actualul CEO, a incercat sa transmita o stare de urgenta trupelor, pentru a evita un “moment Nokia” pentru marele producator global de automobile. Discursul sau este plin de invataminte si realitati cu care se confrunta intreaga industrie auto si merita analizat in detaliu. Grupul VW, sub… The post Prioritatile grupului Volkswagen pentru urmatorii doi ani appeared first on Electromobilitate.

 • “Ne lipseste viteza si curajul unei transformari radicale” avertizeaza Herbert Diess, CEO VW
  by Dan Boboescu on January 17, 2020 at 4:46 am

  Cu mai putin de un an in urma, sintetizam stirile alarmiste din lumea auto intr-un articol publicat de revista online 24auto.ro, gazda ospitaliera a proiectului Electromobilitate. “Este Model 3 meteoritul care va distruge dinozaurii din industria auto?“ era o intrebare legitima, dupa doar trei luni de experienta cu un Model 3 long range, pe drumul… The post “Ne lipseste viteza si curajul unei transformari radicale” avertizeaza Herbert Diess, CEO VW appeared first on Electromobilitate.