Despre oportunități și săptămâna #47 ❄️

Săptămâna #47 a fost o adevărată săptămână de sezon rece. Se vede acest lucru foarte bine în graficele din articol. România e, încă, o țară plină de oportunități!

Priveam zilele trecute despre o realizare extraordinară în domeniul medical de la noi din țară. Un spital ultra modern construit de Asociația Dăruiește Viață. Cum se ajunge la o astfel de realizare?

Despre oportunități

Răspunsul este simplu. Dăruiește Viață a creat oportunitatea necesară pentru ca #NOI să putem pune umărul la planul asociației. Au creat cadrul, platforma necesară pentru ca un vis să devină realitate. Vă amintesc că 20.000.000 EURO s-au strâns exclusiv de la aproximativ 350.000 de persoane fizice care au avut activat SMS recurent de 4 EURO/lună. Restul până la 50.000.000 EURO au fost donații din mediul privat.

Costul unei cafele s-a transformat într-o cărămidă adăugată la acel proiect creat special pentru copii. Aproximativ 350.000 dintre #NOI au crezut că se poate și uite că după 5 ani sloganul „#NOI facem un spital!” s-a transformat în „#NOI am făcut un spital!”. Partea cea mai faină e că munca continuă și se dorește realizarea unui campus medical de elită.

Această realizare vine în completarea articolului 2 ani de proiect! Nu-mi vine să mai cobor din acest vehicul! 🚙⚡️. Implicarea fiecăruia dintre noi este importantă după cum se vede, iar oportunități sunt nenumărate. Găsiți proiectul potrivit sau oportunitatea creată de ceilalți și …

Hai cu implicarea! 🙃

Echipa #konașilor crează o oportunitate care are nevoie de implicare. O koniță „brand new” MY2024 ar sta bine în garajul nostru virtual. Lângă suratele sale ar aduce informații proaspete despre o mașină, mai mare și probabil cu un consum puțin peste celelalte variante prezente în echipă.

Săptămâna #47

Săptămâna se încheie cu un parcurs de 2.290 km și un consum de 16.9 kWh/100km. Observăm că lipsește George (DB), el fiind într-o călătorie în această perioadă.

Consumul mediu continuă să crească, în ultimele patru săptămâni am sărit de la 13.2 kWh/100km la 16.2 kWh/100km. O creștere semnificativă de 3 kWh/100km.

Pe de altă parte, este o creștere justificată. Temperaturile în zona Cluj au avut avut o scădere spectaculoasă în aceeași perioadă de timp. Saltul s-a făcut de la o medie de 13.6 °C la 2.1 °C.

Să vedem și vizual datele prezentate mai sus, în cele 2 grafice care reprezintă consumul mediu și domeniul de consum Kona.

Titus (SB)

Săptămâna 20-26 noiembrie:

 • distanță: 561.8 km
 • consum mediu: 18,5 kWh/100km
 • cost 72 ron

Daniel (CJ)

In săptămâna 20-26 noiembrie pentru Kona avem următoarele date:

 • 618 km parcurși
 • consum mediu: 16.3 kWh/100 km
 • cost încărcări: 0 lei (încărcați majoritar la locul de munca, acasă încărcând foarte puțin)
 • aproximativ 160 kWh încărcați.

Multă ploaie, vreme mohorâtă și frig , cam așa se prezintă săptămâna 20-26 noi.

Săptămâna trecută am făcut și revizia de 45.000 km la Fortuna Motors în Baia Mare, nu am nimic de reproșat au avut un preț decent și am scăpat sub două ore.

Deși a venit frigul încă nu am început să aud scârțâitul în direcție sau anumiți greieri prin mașină față de anul trecut, dar rămâne de văzut .

Florinel (TM)

În perioada 20-26 noiembrie am parcurs 196.6 km cu un consum de 16.8 kWh/100km.

Gabriel (MS)

Distanță parcursa: 327.0 km
Consumul mediu: 16.5 kWh/100 km
Încărcare: încărcat acasă ( Hidroelectrica )

Distanța parcursă săptămâna aceasta e împărțită astfel:

 • Naveta: Luni – vineri
 • Weekend-ul a fost petrecut pe acasă

Din nou o săptămână mai rece , căldura mai mereu și ore-încălzire dimineața.

Cosmin (CJ)

Sezonul rece e aici, yuhuuu 🙂

Săptămâna #47:

 • parcurs: 586.2 km
 • consum mediu: 16.2 kWh/100km
 • viteză medie: 46.2 km/h
 • temperatură medie: 2.1 °C

Săptămâna s-a desfășurat normal, cu naveta obișnuită de luni până vineri și cu un drum de 135 km în weekend. Practic drumul de weekend a dus media de viteză așa sus. Încărcări doar acasă, din grid, 133.73 kWh. Soarele s-a arătat puțin, având parte în majoritatea timpului de nori sau ceață. Finalul de săptămână a adus și câțiva ❄️. Am avut și un obometru interesant în această săptămână 🙃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.