ElectRoMania, editia I-a,  Organizata in cadrul proiectului Electromobilitate si gazduita de echipa EnduRoMania la pensiunea din Brebu Nou, prima editie a caravanei dedicata probelor de drum cu automobile electrice este gata de start!

Traseul de aproximativ 30 de minute:

image.png  

Prin colaborarea cu City Limo, pionieri ai electromobilitatii timisorene pentru transportul de persoane, miniflota pusa la dispozitia celor interesati s-a dublat. Pe langa mai vechii cunoscuti Hyundai “Ionica” si Tesla Model 3, ne vor insoti la drum un Renault Zoe si un BMW i3 din flota City Limo, oferind celor interesati un spectru cat se poate de divers si interesant al ofertei actuale de automobile electrice.

 
Toti cei ce vor dori sa impartaseasca in scris experienta electrica de la prima editie ElectRoMania sunt bineveniti sa ne trimita materialele la adresa [email protected]
 
Cele mai bune articole vor fi recompensate cu o excursie electrica, cu startul si sosirea la Resita, in semn de recunoastere a efortului facut de oficialitatile locale pentru promovarea electromobilitatii !
 
 
Parteneri:
https://24auto.ro/
https://www.casaautotimisoara.ro/
 
http://www.porsib-sibiu.ro/
 

https://www.inspiroline.ro/