Excursie în Grecia

...și posibilități de încărcare peste noapte.
RaduD

Excursie în Grecia

Mesaj de RaduD »

Salutare tuturor celor care explorați drumurile spre și dinspre Grecia.

Grecia fiind o destinație draga romanilor, mă număr și eu printre cei care ar dori în vara asta sa ajungă electric măcar la malul Marii Egee, dacă nu chiar pe una din insule.

Așa ca aș dori sa ne împărtășim aici informațiile legate de traseele pe care putem ajunge acolo, stațiile de încărcare cele mai bune și la îndemână pe aceste trasee, costuri și tot ce e nevoie sa știm pentru acestea.

Dacă sunt deja "exploratori" care au trecut prin etapele descoperirii informațiilor care sunt de interes, cred ca ar fi foarte util sa le aflam și noi cei care suntem "începători. lucru pentru care deja le mulțumesc. anticipat!
Dan B.

Re: Excursie în Grecia

Mesaj de Dan B. »

Experienta lui Paul de anul trecut: https://electromobilitate.com/electron- ... si-totusi/
Dupa km parcurși: Model 3, Ioniq (model 2018), Bolt, Kona, Zoe, Ozone 3, Leaf, Polestar 2, Mach-e, e-208, Dacia Spring, Model Y, Model X, Model S, XC40 recharge, Audi e-tron, Bolt EUV, Fiat 500, Soul, I-Pace, Citigo, ID.4, e-GO Life, Sono Sion,
RaduD

Mesaj de RaduD »

Da, stiam de articol, dar la ora asta lucrurile par sa se mai fi îmbunătățit putin. Nu mult, dar decent.
Bulgaria pare destul de avansată ca infrastructura de încărcare și la costuri decente.

Din ce m-am documentat pana acum, se pare ca intrarea dinspre Bulgaria pe la Makaza, utila celor care vin dintre Ruse și vor sa ajungă mai repede și mai scurt la Kavala, nu este funcțională din motiv de infrastructura pentru verificări COVID.

Așa ca deocamdată se poate intra doar pe la Kulata iar acolo și în apropiere sunt câteva stații de icarcare cu care sa poți face drumul pana la malul marii.

Oricum, o încărcare la loculmde cazare (de noapte), pare o varianta foarte buna de luat în calcul.

Și abia aștept sa se emită și la noi pașaportul UE COVID...
Paul Vadeanu

Mesaj de Paul Vadeanu »

Pe la mijlocul lui iulie o să merg din nou în Grecia, tot în Peloponez.
Am văzut că situația e muuuult îmbunătățită față de anul trecut, iar planul de călătorie este altul, mult mai flexibil și, implicit, mai relaxat.
Scrie răspuns