Rivian R1T LE

Discutam despre mașinile din garajul nostru sau cele pe care le-am condus
Dan B.

Re: Rivian R1T LE

Mesaj de Dan B. »

Colegii noștri se întâlnesc astăzi la primul eveniment electromobilistic al anului organizat al Vatra Dornei. Sunt sigur că te așteaptă cu mult interes împreună cu R1T oricând!

Ai avut vreo problemă in primul an? Cum se rezolvă? Exista o rețea de service Rivian?
Dupa km parcurși: Model 3, Ioniq (model 2018), Bolt, Kona, Zoe, Ozone 3, Leaf, Polestar 2, Mach-e, e-208, Dacia Spring, Model Y, Model X, Model S, XC40 recharge, Audi e-tron, Bolt EUV, Fiat 500, Soul, I-Pace, Citigo, ID.4, e-GO Life, Sono Sion,
Rivian030

Mesaj de Rivian030 »

Stiu de eveniment si ii felicit pe participanti 👍 Am mentionat acest eveniment intr-o corespondenta in direct, la postul de radio Top 91, din Suceava,ieri dimineata in cadrul emisiunii “Matinal”.Redactorul postului de radio, Sorin Avram, s-a aratat surprins ca eu stiam de eveniment tocmai de aici, din SUA. I-am zis ca daca eram acasa, prezenta mea era obligatorie la evenimentul acesta. In legatura cu problemele aparute si reteaua de service a celor de la Rivian…pot spune ca nu am ce sa le reprosez. Au fost foarte promti in a rezolva problemele aparute pana acum. Avand in vedere ca am 1 generatie(launch edition) a R1T era de asteptat sa fie ceva probleme dar care au fost fixate rapid. Cea mai serioasa a fost inlocuirea celor 2 baterii de 12V care au paralizat masina fiind nevoie de prezenta unui “mecanic” , la fata locului. In rest, masina a fost verificata la service-ul din Chicago si la sediul fabricii lor din Illinois (o singura data) fiind nevoiti sa inlocuiasca un modul AM/FM (radio).
Ca functionare/comportament al masinii nu pot sa ma plang absolut deloc. Este efectiv alta lume…
Dan B.

Mesaj de Dan B. »

Mulțumim pentru susținerea echipei Electromobilitate și a primului eveniment al anului de pe meleaguri natale, in care promovam tocmai aceasta ALTA LUME de care scrii, de la mare distanță.
Dupa km parcurși: Model 3, Ioniq (model 2018), Bolt, Kona, Zoe, Ozone 3, Leaf, Polestar 2, Mach-e, e-208, Dacia Spring, Model Y, Model X, Model S, XC40 recharge, Audi e-tron, Bolt EUV, Fiat 500, Soul, I-Pace, Citigo, ID.4, e-GO Life, Sono Sion,
Scrie răspuns