Buna ziua!
Am luat o Kona electric 2021 luxury 64kwh, livrata la mijlocul lui iunie 2021. Ne mutam in UK si, cu mare parere de rau , trebuie sa o vindem. Cu cat s-a devalorizat in 7 luni? Are 6000km aproximativ.
Am intrebat la dealership la inceputul saptamanii daca o pot vinde prin intermediul lor, dar nu am primit un raspuns inca.
Multumesc frumos!
Devalorizare Kona
Re: Devalorizare Kona
Din cate am vazut o Kona Luxury acum este undeva la 43500 de euro, fără banii de la rabla.
Dar din cauza întârzierilor foarte mari la livrare, s-ar putea să ai o surpriză și să reușești să o vinzi cu suma apropiată de cea pe care ai dat-o.
O singură problemă de rezolvat, dacă a fost luată prin rabla, este interzisă vânzarea timp de un an.
Dar trăim în România și sunt soluții și pentru asta.
Dar din cauza întârzierilor foarte mari la livrare, s-ar putea să ai o surpriză și să reușești să o vinzi cu suma apropiată de cea pe care ai dat-o.
O singură problemă de rezolvat, dacă a fost luată prin rabla, este interzisă vânzarea timp de un an.
Dar trăim în România și sunt soluții și pentru asta.
Bună,
Vă rog mai multe amănunte despre Kona Luxury: preț, fotografii, etc., dacă mai este valabil anunțul de vânzare.
Mulțumesc,
Vali Ciurea
Vă rog mai multe amănunte despre Kona Luxury: preț, fotografii, etc., dacă mai este valabil anunțul de vânzare.
Mulțumesc,
Vali Ciurea
-
Bună, și eu sunt foarte interesată de acest lucru.