My ride

dumbravaandrei

My ride

Mesaj de dumbravaandrei »

Salut!
Deschid acest thread pentru a ne prezenta Konitele noastre.

A mea este una in echiparea Highway+Navi, culoarea Galactic Grey, fabricata in iulie 2020 si livrata pe 27 Noiembrie 2020. A fost ultima serie de masini livrata in Romania inaintea faceliftului.
Pana acum am facut 16.300 km cu ea, drumuri facute in RO, pe mai toate tipurile de drumuri existente la noi. Si prin toate regiunile din tara. In Delta inca nu am ajuns cu Kona, dar candva va veni si concediul mult ravnit....
Cateva poze de la preluarea masinii. E lesne de inteles ca la km astia nu prea am poze din exterior cu ea, dar pe viitor ma voi stradui sa mai fac poze si din exterior.
Sunt foarte multumit de masina, si nu am niciun regret ca am facut pasul catre ea. Dimpotriva sunt mega-multumit despre masina. Mi-as fi dorit masina pe alb, cu scaune ventilate si ACC, dar deocamdata nu le simt lipsa. La urmatoarea achizitie o sa incerc sa "ma trezesc" mai repede, sa nu mai dau comanda pe ultima 100m.
Cateva date despre cum folosesc masina puteti vedea si aici. Bineinteles, va veni un update si la 20.000 km.
Daca aveti intrebari despre acest model, cu placere, voi incerca sa va ajut cu raspunsuri relevante.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Hyundai Kona EV, 64KWh, Highway+Navi. Multi si frumosi kilometri la bord.
Scrie răspuns