Salut,
Nu stiu daca s-a mai lovit cineva de problema, dar la folosirea marsarierului atat Kia eNiro cat si Hyundai Kona emit un beeping destul de puternic (suficient cat sa trezeasca vecinii). Mult timp am cautat pe youtube si alte forumuri solutii si majoritatea au preferat sa scoata mufele din difuzorul VESS amplasat in spatele barei fata, o solutie care nu mi se pare chiar optima
Recent am observat ca oprirea VESS din buton inainte de cuplarea marsarierului dezactiveaza si acest zgomot de avertisare. Fiind un element de siguranta, ar fi bine sa fie reactivat dupa efectuarea manevrelor de parcare.
Dezactivare sunet marșarier
-
Dezactivare sunet marșarier
Posesor de Kia e-Niro
- dumbravaandrei
Re: Dezactivare sunet marșarier
Si pentru cei care nu au mai prins vremurile in care se punea buton pentru VESS ?
Hyundai Kona EV, 64KWh, Highway+Navi. Multi si frumosi kilometri la bord.
-
Se poate si "manual", cu deconectarea cablului dinspre difuzor https://www.youtube.com/watch?v=FdiLmrh ... RabbitHole .
Pe masinile mai noi sau mai vechi nu mai e acel buton? A mea e din octombrie 2020.
Pe masinile mai noi sau mai vechi nu mai e acel buton? A mea e din octombrie 2020.
Posesor de Kia e-Niro
- dumbravaandrei
Pe Kona eu nu am buton de vess. Fabricata in iulie 2020, livrata in noiembrie. Highway+Navi.
Doar butonul lipsește sau și sunetul?
- dumbravaandrei
Doar butonul. Sunetul este, se activeaza automat sub 35km/h