Incarcare la bloc

Despre stații și locuri de încărcare.
Avatar utilizator
DanMihalea
Mesaje: 13
Membru din: 23 Feb 2021, 23:11
Localitate: Bucuresti

Re: Incarcare la bloc

Mesaj de DanMihalea »

MihaiMar scrie: 04 Oct 2021, 11:54 Cum a mers pana la urma, ai instalat statia?
Statia inca nu am cumparat-o fiindca urmeaza sa plec din tara anul viitor. Initial voiam sa iau o statie cu Access control pentru ca vecinul care detine locul de parcare pe care am montat cutia cu linia trasa din tabloul blocului dorea sa achizitioneze un Spring, insa s-a razgandit si a mers pe un Tiguan, pentru familie :mrgreen:
MihaiMar scrie: 04 Oct 2021, 11:54 Unde ai montat contorul?
Contorul l-am montat in tablou. Am specificat modelul contorului in post.
MihaiMar scrie: 04 Oct 2021, 11:54 Alte piedici din partea vecinilor, asociatie, adminstrator, primarie, electrica, etc. ?
Doar acel vecin care nu a fost de acord cu montarea cutiei pe fatada exterioara a blocului, sub ub balcon de parter inalt... de teama sa nu ia foc ceva :cry: Alte reclamatii nu am primit.
MihaiMar scrie: 04 Oct 2021, 11:54 Din conversatia telefonica cu ANRE trebuie sa iau legatura cu Distribuție Energie Electrică Romania (Brasov) pt aprobare, iar apoi, pt autorizarea lucrarii, sa aleg o firma de pe https://portal.anre.ro/ -> Liste Publice -> Energie -> Atestate.

Cam aceiasi pasi au fost si la tine?
La mine nu a fost chiar asa. Eu m-am inteles cu vecinul care are locul de parcare subteran sa trag cutia cu linia respectiva langa geamul de aerisire. Eu am locul de parcare suprateran aproape in "continuarea" locului sau subteran. Asa ca am inconvenienta de a baga cablul pe geam si de a coborî apoi in parcarea subterana sa conectez statia mobila in linia trasa. Autorizarea am facut-o tot cu o firma de pe portalul ANRE-ului asa cum ti s-a indicat.
Scrie răspuns