24auto

Electromobilitate – 24Auto Stiri auto in fiecare zi

Electromobilitate The Joy of Electric Driving

 • Mai mult de 1000 de statii de incarcare publice disponibile in Hamburg
  by Dan Boboescu on November 21, 2019 at 2:47 pm

  Orasul Hamburg a atins unul din obiectivele electromobilistice propuse pentru acest an, prin instalarea a 962 de statii de incarcare publice administrate de compania locala de electricitate, la care se adauga 60 de statii instalate de firme private. Fiind primul oras german care a interzis accesul autovehiculelor cu motor diesel, ce nu indeplinesc normele Euro… The post Mai mult de 1000 de statii de incarcare publice disponibile in Hamburg appeared first on Electromobilitate.

 • Tesla lanseaza vanzarile pentru Model 3 “made in China”
  by Dan Boboescu on November 21, 2019 at 2:29 am

  In mijlocul unei perioade critice pe cea mai mare piata de autovehicule electrice din lume, China, care inregistreaza a treia luna de scaderi a vanzarilor de automobile electrice, dupa reducerea subventiilor guvernamentale, Tesla este gata sa demareze livrarile noului Model 3 produs la Shanghai. Evenimentul reprezinta un record in industria auto, avand loc la doar… The post Tesla lanseaza vanzarile pentru Model 3 “made in China” appeared first on Electromobilitate.

 • Audi e-Tron pe locul doi in Belgia dupa 10 luni, dar Tesla domina categoric
  by Dan Boboescu on November 20, 2019 at 4:42 pm

  In sustinerea ipotezei ca odata cu productia in Germania, Tesla isi va intari pozitia pe cea mai mare piata europeana si prin aceasta in intreaga Europa, vin ultimele statistici de inmatriculare din Belgia. Chiar daca reprezinta o piata de vehicule electrice mai mica, decat vecinii de la est (Germania), nord (Olanda) si sud (Franta), evolutia… The post Audi e-Tron pe locul doi in Belgia dupa 10 luni, dar Tesla domina categoric appeared first on Electromobilitate.

 • FOTOREPORTAJ – o calatorie electrica in zona metropolitana Detroit
  by Dan Boboescu on November 20, 2019 at 5:34 am

  Fiind sediul celor trei mari (Big Three) producatori auto americani: GM, Ford si Chrysler, zona metropolitana Detroit a atras pe parcursul a mai mult de o suta de ani de dezvoltare automobilistica mii de furnizori de produse si servicii necesare industriei auto. Statisticile arata ca zona Metro Detroit, cum o denumesc localnicii, acopera 10.130 km… The post FOTOREPORTAJ – o calatorie electrica in zona metropolitana Detroit appeared first on Electromobilitate.

 • Volkswagen promite o tranzitie rapida spre electromobilitate
  by Dan Boboescu on November 19, 2019 at 3:04 pm

  Chiar daca numerosi clienti nu vor uita inselatoria diesel, grupul Volkswagen este singurul mare producator global, care paseste in momentul de fata consecvent pe calea electrificarii si asigura resursele necesare pentru aceasta transformare epocala. In raportarile financiare pentru trimestrul trei, tema restructuturarii concernului pentru urmatoarii cinci ani a fost dominata de investitiile necesare pentru viitorul… The post Volkswagen promite o tranzitie rapida spre electromobilitate appeared first on Electromobilitate.