ElectRoMania editia I-a, Brebu Nou, 1 mai 2019

Organizata in cadrul proiectului Electromobilitate si gazduita de echipa EnduRoMania la pensiunea din Brebu Nou, prima editie a caravanei dedicata probelor de drum cu automobile electrice este gata de start.

Prin colaborarea cu City Limo, pionieri ai electromobilitatii timisorene pentru transportul de persoane, miniflota pusa la dispozitia celor interesati s-a dublat. Pe langa mai vechii cunoscuti Hyundai „Ionica” si Tesla Model 3, ne vor insoti la drum un Renault Zoe si un BMW i3 din flota City Limo, oferind celor interesati un spectru cat se poate de divers si interesant al ofertei actuale de automobile electrice.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati in organizare si asteptam cu nerabdare ziua de 1 mai, cand fara zgomot sau noxe la esapament, cele patru automobile electrice vor porni la drum la ora 9:30, deplasandu-se pe granita nordica a parcului national Semenic, in zona lacului Trei Ape pana la pasul Prislop.

Traseul de aproximativ 30 minute pentru prima editie ElctRoMania

Un eveniment de o asemena amploare nu ar fi posibil fara suportul partenerilor nostri Casa Auto TimisoaraPorsib SibiuInspiroline24auto.roEV connect si bunavointa City Limo.

In centrul atentiei va fi electromobilitatea, promovata de profesionistii ce au transformat EnduRoMania dintr-o idee, intr-un eveniment international, cunoscut cu mult dincolo de granitele tarii, prin care sute de vizitatori din strainatate vin sa cunoasca ospitalitatea localnicilor si peisajul din sudul Banatului.

Toti cei ce vor dori sa impartaseasca in scris experienta electrica de la prima editie ElectRoMania sunt bineveniti sa ne trimita materialele la adresa electromobilitate@24auto.ro.

Cele mai bune articole vor fi recompensate cu o excursie electrica, cu startul si sosirea la Resita, in semn de recunoastere a efortului facut de oficialitatile locale pentru promovarea electromobilitatii.

db

Excursia electrica oferita ca recompensa pentru cel mai bun articol despre experienta din cadrul ElectRoMania editia I-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.