Recunoștință viitoarelor generații

In pauza din iureșul activităților zilnice, luată în fiecare an pentru a mulțumi tuturor celor ce contribuie la promovarea mobilității electrice așa cum se vede de la volan, am recapitulat anul trecut progresul din fiecare etapă și am încheiat cu o invitație adresată tuturor celor interesați de subiect, dar și scepticilor care nu au avut ocazia să discute direct cu proprietarii sau să călătorească cu o ”electrică”:

Vă așteptăm și în 2023 la evenimentele organizate în cadrul proiectului Electromobilitate, pentru a cunoaște acești oameni generoși și de nădejde, care își investesc timpul personal contribuind la înțelegerea conviețuirii de zi de zi alături de un model electric pe termen lung.

Mulțumim electromobiliștilor! – 24 noiembrie 2022

Această echipă de excepție, remarcabilă prin timpul investit și pasiunea dovedită, este în continuă transformare pe măsură ce unii colegi încheie stagiul de 12 luni, alții noi ni se alătura, iar alergătorii de cursă lungă nu se dau bătuți nici după trei sau mai mulți ani de voluntariat pentru o cauză comună.

Prezența la evenimente, dialogul cu localnicii și vizitatorii, dar și schimbul de experiență direct atunci când echipa s-a reunit la Vatra Dornei, Timișoara, Ciugud, Șpring sau în Apuseni a contribuit cu câțiva pași la maratonul spre o lume mai bună, mai curată și liniștită!

In contextul evenimentelor, MULȚUMIM organizatorilor și partenerilor noștri de la lektri.co și Inspiroline pentru mâna de ajutor întinsă, ori de câte ori apelăm la ei.

Mai rar amintiți, dar întotdeauna prezenți în culise cu partea IT, care asigură buna funcționare a blogului electromobiliștilor, investind mult timp și pricepere, sunt părintele blogului Mircea și Darius, alături de noi din 2019. MULȚUMIM în numele întregii comunități, care s-a coagulat în jurul experiențelor publicate, a dialogului și bineînțeles controverselor generate de tranziția epocală spre transportul rutier electric.

Nu putem încheia mesajul plin de speranță, deși trecem printr-o perioadă extrem de zbuciumată în lume, dar deosebit de prolifică în domeniul mobilității electrice, fără să MULȚUMIM familiilor noastre, care ne însoțesc la volan, la evenimente, în lungi călătorii electrice și tolerează orele nesfârșite petrecute în fața calculatoarelor, depănând povești electromobilistice menite să explice cum arată viața de zi cu zi la volanul mașinilor noastre.

În cea mai frumoasă tradiție, să nu uităm să MULȚUMIM copiilor noștri, care ne însoțesc la evenimente, unde au cunoscut alți copii la fel de entuziaști de ”electrice” și pe care ne bazăm că vor duce mai departe ștafeta mobilității electrice, atunci când degetele noastre vor fi prea obosite să mai apese tastele calculatoarelor. Pentru mulți dintre ei, binefacerile unor automobile diesel, GPL sau cu benzină fiind necunoscute, alegerile firești vor fi mai întâi biciclete și trotinete, apoi scutere și cândva automobile electrice.

Cu această nouă generație, semințele plantate în prezent de echipa noastră și multi alți susținători pasionați din țară și din întreaga lume, vor prinde rădăcini tot mai adânci, ale căror roade le vom culege peste două sau trei decenii.

Până atunci drumuri bune și experiențe electrizante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.