Mulțumim electromobiliștilor!

In fiecare an ne oprim o clipă din iureșul zilnic, pentru câteva momente încărcate de bucuria implinirilor personale, satisfacțiilor comune și realizărilor profesionale.

Incepând din noiembrie 2019, mulțumim în fiecare an electromobiliștilor pentru contribuția individuală la o lume mai bună, mai curată și liniștită. In special 2022, se va incheia cu satisfacția că înmatriculările de automobile electrice în România au crescut de 100 ori față de anul 2017, când s-a infiripat ideea proiectului Electromobilitate.

Timpul a zburat și restricțiile impuse de pandemie au lăsat urme adânci, cutremurând economia din temelie. Efectul global al conflictului din Ucraina, în primul rând tragedia umană de proporții de neimaginat în urmă cu doar un an, începe să fie tot mai evident și industria auto este afectată în egală masură cu alte domenii de activitate.

Prin norii negri ai confruntărilor militare și peste drama zilnică traită în zonele de conflict, se ridică câteva raze de speranță, cel puțin în domeniul nostru preferat: mobilitatea electrică. Pentru a înțelege progresul realizat în domeniu în acești patru ani de experiențe electromobilistice publicate zilnic pe blog, am aruncat o privire la clipele de mulțumire adresate comunității și colaboratorilor direcți ai proiectului nostru.

2019 – MULȚUMIM !

Cu mica dar însuflețita echipă de la Timișoara și Sibiu am pornit la drum alături de Ionică, oferind test drive-uri celor interesați de un automobil electric.

2020 – Gânduri pline de recunoștință

Echipa și autorii care au publicat propiile experiențe a crescut rapid, iar parcul auto din garajul nostru virtual s-a diversificat mult.

2021 – Gânduri electromobilistice pline de recunoștință

In 2021, statisticile internaționale indicau interes și livrari crescute de automobile electrice, iar în România și-a făcut aparția fenomenul Spring, care avea să schimbe pentru totdeauna percepția despre mobilitatea electrică accesibilă și economică. Tot în 2021, Tesla a început livrările la București și a inițiat rețeaua SuperCharger în țară.

Imagini reproduse cu acordul autorului Mihail Oprescu

2022 – Mulțumim electromobiliștilor dornici să-și împărtășească experiențele

Anul 2022 a deschis drumul colaboratorilor noștri într-un domeniu mai puțin cunoscut pentru automobile electrice, tărâmul de dincolo de 100.000 km.

Când Paul ne-a trimis imaginea alaturată, simbolizând trei ocoluri ale Pământului (120.000 km) cu Hyundai Kona, am realizat cu toții cum se extinde orizontul cunoașterii spre zonele de temut ale fiabilității noilor modele și în special viața acumulatorului.

Mulțumim celor mai răbdători colaboratori pentru continuarea fluxului de informații cu experiențele acumulate dincolo de 100.000 km. Avem convingerea că rezultatele bune de până acuma comunicate de proprietari, vor încuraja mai multă lume să facă pasul spre mobilitatea electrică.

Mulțumim comunitățtii pentru intereacțiunea vie și întrebările adresate, care ne ajută să identificăm prioritățile pentru actualii și viitorii proprietari de automobile electrice.

Mulțumim tuturor celor ce ni s-au alaturat în 2022, lărgind gama de modele și de zone geografice pe care le monitorizăm săptămânal.

Vă așteptăm și în 2023 la evenimentele organizate în cadrul proiectului Electromobilitate, pentru a cunoaste acești oameni generoși și de nădejde, care își investesc timpul personal contribuind la înțelegerea conviețuirii de zi de zi alături de un model electric pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.