Silviu despre prima participare la super-slalom eco Grand Prix

Săptămâna trecută Silviu a participat cu Peugeot 2008 la primul super slalom organizat la București în cadrul seriei de competiții eco Grand Prix.

După ce am primit o imagine din timpul încărcării de la soare cu ajutorul stației mobile instalată de echipa de la Victron Energy, l-am întrebat pe Silviu despre experiența personală, dupa prima participare cu un crossover electric la un slalom de viteză, care favorizează automobilele compacte, cu centrul de greutate cât mai apropiat de sol, așa cum sunt cele alături de care a luat startul.

Silviu în a treia poziție la start

Aflat la prima participare cu electrica la o competiție de slalom, Silviu ne scrie:

A fost o super-experiență la super-slalom eco GP, am testat limitele mașinii (bineînțeles, cu blândețe) și am discutat despre Dacia Spring, Tesla etc. cu ceilalți participanți.

Atașez câteva poze de săptămâna asta, inclusiv când încărcam direct de la soare, cu ajutorul echipei de la Victron Energy.

In locul obișnuitelor relatării foarte interesante despre călătoriile electrice prin țară, am primit de această dată imagini care povestesc mai mult decât o mie de cuvinte.

Felicitări Silviu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.