Dacia Spring – pregătire pentru primele livrări

Interesul foarte mare pentru Dacia Spring la cea de-a cincea ediție a sărbătorii electromobilității de la Păltiniș si faptul că doi colegi de echipă așteaptă livrarea, în zilele ce urmează, sunt motivele principale pentru care modelul electric al grupului Renault, produs în China și importat în 2021 în Europa, va fi pentru mult timp în centrul atenției.

Dacia Spring – confirmări de livrare

Deși temerile ca valul de final de an al înmatriculărilor paralele de Spring și Model 3 va genera aglomerări și mai mari la stațiile de încărcare are un sâmbure de adevăr, o privire la înmatriculările pe piețele majore din Europa de vest ne asigură că cele cateva mii de bucăți comandate în România, nu vor fi livrare peste noapte.

Dimpotrivă, după un prim lot de 1722 unități livrate în Franța anul trecut, importurile s-au derulat în loturi de câteva sute de unități pe lună, caracteristice transportului cu vaporul din China, care apoi se distribuie pe toate piețele europene.

Sursa graficelor de mai jos: EU-EVs

Cumulat, la finalul lunii august în Franța erau înmatriculate peste 3100 Dacia Spring.

Urmează:

  • Germania 1124
  • Spania 396
  • Elveția 62

În total, pe piețele din Europa de vest prezentate lunar de analiștii de la EU-EVs situația înmatriculărilor după luna septembrie indică prezența a 4.799 Dacia Spring pe șoselele și la stațiile de încărcare europene.

În pregătirea primelor livrări de Dacia Spring le dorim colegilor noștri Violeta și Marcel, și tuturor celor ce vor face primul pas pe calea electromobilității cu acest model, călătorii line și curate, iar firmelor ce se ocupă de instalarea stațiilor de încărcare să țină seama de interesul fără precedent pentru Spring și să accelereze la maxim instalarea stațiilor.

Noii proprietari de Spring pot contribui de asemenea la o integrare cât mai lină în mica familie a electromobiliștilor români, încărcând acasă, acolo unde este posibil și făcând un apel insistent la angajatori, pentru a obține accesul la o priză pe durata orelor de program, sau chiar la încurajarea instalării unor stații de încărcare în parcarea firmelor.

În încheiere, câteva imagini cu Spring de la evenimentul ElectRoMania ediția a V-a de la Păltiniș, unde Spring a urcat fără probleme la 1440 m și a participat la electro-circuitul în jurul Sibiului, atrăgând cel mai mare număr de test drive-uri de la invitații noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.