La revedere Ionica, bine ai venit Kona!

Dupa 15 luni de serviciu ireprosabil in cadrul proiectului Electromobilitate, in care a parcurs peste 34.000 kilometri electrici, Ionica isi ia ramas bun de la comunitatea de fani si mai ales de la cei peste 200 de conducatori si participanti la test drive, ce au gustat placerea condusului electric pentru prima oara cu ajutorul Hyundai-ului Ioniq, model 2018.

Foto: Mircea Adam

Impreuna cu partenerii de nadejde de la Casa Auto Timisoara, echipa elmob este bucuroasa sa anunte ca noul vehicul long range utilizat in cadrul proiectului Electromobilitate, incepand de saptamana viitoare, va fi o Kona, in specificatie de top.

Cu acest pas, schimbarea mini flotei de test drive este completa si se compune anul acesta dintr-un miniautomobil de oras Ozone 3, alaturi de Kona, in timp ce TM 3 (Tesla Model 3 long range) va continua activitatea in Michigan.

Ozone 3 la Paltinis

Inainte de a incheia activitatea in cadrul proiectului Electromobilitate, Ionica va participa urmatoarele doua zile la evenimentul ElectRoMania, editia a doua, desfasurata, ca si anul trecut, la Brebu in judetul Caras Severin.

Caravana ElectRoMania editia I-a, Brebu 1 mai 2019

Reflectand intocmai tendinta parcului auto electric la nivel national, care s-a dublat in 2019, numarul de participanti la ElectRoMania s-a dublat de la patru anul trecut, la opt anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.