Prima Kia Niro parchează în garajul nostru virtual

Înregistrând un succes remarcabil pe piețele unde se livrează în cantități suficiente, Niro este in prezent clasat pe locul 11 global in 2020, dar modelul 100% electric este mai puțin întâlnit în România.

Cu toate că ruda sa apropiată, Hyundai Kona a câștigat multă simpatie în rândurile electromobiliștilor în 2020, fiind și cel mai bine reprezentat model la ediția a treia a evenimentului ElectRoMania, și despre Niro începem sa aflam detalii din exploatarea de zi cu zi, odată cu participarea lui Marius Boicu la proiectul Electromobilitate.

L-am rugat pe Marius să se introducă și ne-a trimis două imagini, care vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte despre preocupările si prioritățile sale și o scurtă prezentare:

Numele meu este Marius și de curând sunt posesorul unei KIA e Niro căreia i-am făcut și pagină de Facebook ECO cu e Niro.

Pasiunea mea pentru mașini electrice a început acum câțiva ani, împreună cu pasiunea pentru case eco și pasiunea pentru o nouă viață, cât mai eco.

Acum câțiva ani, piața mașinilor electrice era așa cum o știm toți, cu puține oferte și foarte scumpe, drept pentru care am ales să încep cu casele eco și cu un mod de viață cat mai eco.

Am construit casa cu un consum energetic cat mai mic, la care încă mai aduc și cu siguranță voi mai aduce îmbunătățiri. Anul acesta am montat și un sistem de panouri fotovoltaice de 5 kW, pe care doresc să-l măresc, deoarece consumul electric a crescut odată cu noul membru al familiei KIA e Niro.

Pot să spun că sunt foarte mulțumit de alegerile făcute și îmi doresc ca prin ceea ce fac, să ajut cat mai mulți oameni să intre pe acest drum al vieții eco.
Mulțumesc oamenilor din acest grup și nu numai, pentru curajul, efortul și dorința de a promova cat mai mult mașinile electrice și tot ce înseamnă viața ECO.

Bun venit în comunitatea Electromobilitate, Marius. Te așteptam cu cât mai multe informații și articole despre viața de zi cu zi cu Kia Niro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.