Alături de Zoe prin oras, navetă zilnică sau… în Grecia!

Pentru mulți ani regina înmatricularilor europene a fost privită ca un automobil practic pentru deplasările în oraș și navetă pe distanțe scurte.

Echipa Zoe din cadrul proiectului Electromobilitate nu se abate prea mult de la acest tipar, Radu și Ciprian parcurgând saptamanal peste 500 km cu naveta lor, iar Marton și Serban alternând drumurile din oraș cu câteva excursii mai lungi.

De curând Andra și Darius au ajuns în Grecia cu Zoe, iar Radu plănuiește o excursie asemănătoare, dovadă a încrederii în autonomia vedetei franceze.

Tot în Grecia a ajuns și Marton săptămâna aceasta, dar a preferat varianta clasică de deplasare.

Consumul mediu săptămânal și relatările proprietarilor

Radu – Ploiești

Datele de exploatare ale lui ZOE din săptămâna 19-26.07.2021 sunt:

  • Parcurs:  882km
  • Viteza medie:  42.4 kmh
  • Consum mediu:  12.7 kWh/100 km
  • Costuri alimentare:  0lei

Vremea exagerat de caldă, unele fenomene meteo extreme și nu în ultimul rând aglomerația inerentă de pe șoselele spre mare sau munte, nu mă îndeamnă la excursii și mă țin deocamdată pe drumurile curente obișnuite.

Am cam terminat documentarea pentru excursia de final de August spre Grecia, sper doar să nu apară restricții suplimentare de călătorie până atunci.

Autonomia și încărcările nu mai sunt o grija acum, doar planificarea trebuie menținută, dar asta e în firea mea și nu e chiar o problemă.

Ciprian – Suceava

Zoița a mâncat asfalt săptămâna trecută de pe 504 km, pe traseul obișnuit. Viteză medie 51.1 km/h. Consum 13.3 kWh/100 km. AC permanent.

Tot aștept concediul părinților să o pot scoate și pe ea la drum mai lung, dar nu reușesc să sincronizez lucrurile.

Șerban – Suceava

Săptămâna trecută am parcurs 148 km preponderent urban, cu un consum de 14,6 kWh/100 km, AC pornit .

Darius – Timișoara

Noi am ajuns cu bine în Grecia, după un drum de 894 km pe care l-am parcurs foarte ok. Despre toată excursia vine un video și un articol la întoarcere.

Din păcate, din cauza schimbării de fus orar, Tronity a dat ceva eroare, așa că nu mă pot raporta la datele din aplicație. Însă când am ajuns în Thassos cam așa arata bordul la Zoe. Eu sincer nu cred că e așa mic consumul, dar asta avem, cu asta defilăm.
Vă țin la „curent”… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.