Au demarat livrările pentru noul Hyundai Kona

In timp ce lumea electromobilistică a fost cuprinsă de febra IONIQ 5, îndrăgitul Hyundai Kona a ajuns în Romania într-o varianta proaspătă, cu câteva îmbunătățiri pentru 2021.

Aflăm de la partenerii noștri de la Casa Auto Timișoara că primele exemplare au fost livrate săptămâna trecută și că detaliile de preț, echipare și specificații tehnice pot fi extrase de aici.

Pornind de la satisfacția echipei Kona din cadrul proiectului Electromobilitate, suntem siguri că noul model va găsi adepți la fel de pasionați, pe care îi așteptăm să ne împărtășească experiențele cu noul Hyundai Kona.

Sursa: Casa Auto TImisoara

Consumul mediu și autonomia obținută de cei șapte colegi din echipa Kona, ne face foarte interesați să aflăm daca îmbunătățirile promise în materialele de prezentare se vor materializa în exploatarea de zi cu zi.

Daca ați recepționat noua Kona vă invităm la proiectul Electromobilitate.

Scrieți-ne pe adresa office@electromobilitate.com, la rubrica de comentarii, pe facebook sau Forum. Mulțumim pentru colaborare!

1 Response

  1. Laurențiu spune:

    Și la Cluj, au ajuns de săptămâna trecută, dar bănuiesc că toată lumea așteaptă începerea programului Rabla, așa că probabil nu au livrat încă la proprietari nici o mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.