Bucurii de sfârșit de săptămână, cu perspective de viitor

Ca majoritatea celor aflați în plină activitate, vinerea oftăm ușurați și spunem: „TGF – Thanks God it’s Friday!”

Astăzi este însă o vineri mai specială, care a început cu răspunsul la un comentariu, care ne-a ridicat moralul subminat de pandemie, home office, izolarea de prieteni și mai ales de ocaziile tot mai rare de a oferi test drive-uri în cadrul proiectului nostru de educare electromobilistică.

Suntem convinși că cine conduce o dată un model electric, va rămâne inoculat cu virusul pozitiv electromobilistic și va porni în căutarea celui mai potrivit model nou sau rulat, proporțional cu nevoile și bugetul fiecăruia.

În ajutorul lor, dar și a celor încă indeciși să facă pasul spre mobilitatea electrică, am adunat o echipă de proprietari entuziaști, care împărtășesc cu generozitate din experiența proprie, despre călătorii electrice, despre încărcare, costuri, reparații și problemele întâmpinate.

Fiecare depune acest efort de a povesti despre lecțiile învățate pe buzunarul propriu în timpul liber, alocat voluntar, pe lângă timpul necesar transmiterii informațiilor săptămânale de consum și parcurs.

Ne bucurăm mult când cititorii comunică cu noi pe temele prezentate, ne orientează spre zonele de maxim interes și ne motivează să continuăm, chiar dacă subiectele despre electromobilitate au început să prindă rădăcini în media consacrată.

MULȚUMIM RADU!

Scriam mai sus că astăzi este o vineri mai specială, care a început cu un comentariu primit de la Radu la articolul lui Silviu, despre călătoria de 2400 km iarna cu Peugeot e-2008, care ne dă mult curaj să continuăm proiectul în cel de al patrulea an, care începe în februarie.

Am mulțumit pentru aprecieri și am răspuns:

Informațiile publicate pe blogul electomobiliștilor sunt scrise de actuali proprietari, care împărtășesc cu onestitate experiențele de zi cu zi cu mașinile lor electrice așa cum sunt deocamdată, cu bune și mai puțin bune. Te așteptam în rândul autorilor, de îndată ce ai achiziționat electrica cea mai potrivită pentru nevoile proprii.

echipa electromobilitate

După un timp Radu a revenit cu un comentariu, pe care îl reproduc mai jos ca încurajare pentru cei peste 30 de autori pe blog și 20 de colegi care comunică săptămânal informații despre consum, parcurs, costuri de încărcare, probleme tehnice și peste toate acestea, despre „Plăcerea Condusului Electric” care este deviza blogului nostru.

Te așteptam cu drag Radu în rândul electromaniacilor, așa cum așteptăm cu brațele deschise toți autorii, ce doresc să împartă experiența proprie alături de un automobil electric cu comunitatea electromobilistică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.