Cea mai mare expozitie dedicata electromobilitatii si-a dechis portile la Muenchen

Editia 2019 a celei mai mari expozitii dedicata electromobilitatii din lume, eMove 360 Europe organizata la Muenchen, aloca mai mult spatiu anul acesta testelor cu vehicule electrice pentru educarea publicului vizitator.

Alaturi de castigorul marilor premii acordate de jurnalistii auto, Jaguar i-Pace, vor sta cele trei modele Tesla S,3 si X, intreaga gama electrica Renault si noul Biro din Austria.

Foto credit: Biro

Dupa succesul inregistrat la public anul trecut, pista pentru test drive in cadrul expozitiei a fost extinsa si mai multe firme ofera peste 20 vehicule electrice pentru test drive. La dispozitia publicului vor fi atat scutere si biciclete electrice in sala de expozitie, cat si automobile si vehicule de transport pe pista extinsa.

Sub deviza „electric, conectat si autonom” (elektrisch-vernetzt -autonom) mai mult de 250 de expozanti din 65 de tari prezinta specialistilor si publicului tot ce tine de ecosistemul mobilitatii electrice de la cabluri si conectoare, pana la statii de incarcare, electronica si aplicatiile necesare transportului electric. https://www.emove360.com/industry-directory/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.