Model 3, IONIQ 5 și Kona – călătorii electrice de iarnă

În ultimele zile s-au înmulțit imaginile primite de la echipa participantă la proiectul Electromobilitate surprinse pe diferite trasee de iarnă sau ascensiuni la munte.

Așa cum am subliniat în fiecare sezon rece, creșterea consumului și reducerea autonomiei impun o planificare mai precisă a punctelor de reîncărcare și a celor de rezervă, în caz că stația este ocupată sau nu funcționează. În orice caz, călătoriile de iarnă cu automobile electrice SUNT POSIBILE, în ciuda afirmațiilor nefondate ale electro-scepticilor care afirmă contrarul.

Documentăm această realitate cu primele imagini primite de la colegii noștri.

Marius, Tesla Model 3 – Pârâul Rece

Tudor, IONIQ 5 – Muntele Mic

După prima ascensiune la Muntele Mic (1500 m altitudine) cu noul IONIQ 5, având experiență cu alte urcări pe același traseu cu Ionic model 2018, 2019 și Kona, Tudor este foarte mulțumit de comportamentul tracțiunii spate pe drum de iarnă, chiar dacă vremea nu a ținut cu schiorii de această dată.

Combinația de autostradă cu urcarea la Muntele Mic, la temperaturi scăzute, a rezultat în cel mai mare consum mediu pentru IONIQ 5 în primii aproape 6000 km parcurși din ultima săptămână a lunii octombrie.

Andrei și Paul, Kona model 2020 – Turnu Severin

Andrei și Paul s-au întâlnit întâmplător la o stație de încărcare din Turnu Severin, ceea ce la cât circulă amândoi cu Konițele nu este de mirare.

Paul se apropie de 100.000 km (imaginea din stânga) după un an și jumătate în care a bântuit în toată țara și Europa, iar Andrei a trecut de 77.000 km parcurși exclusiv în țară în 13 luni.

Voi pe unde ați circulat cu electricele voastre? Trimiteți-ne imagini de iarnă și le vom publica în următoarele episoade ale serialului Calatorii electrice de iarnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.