Modele electrice prezente la întâlnirea cu timișorenii în 22 aprilie

Cu o lună înainte de eveniment, începem să prezentăm participanții la dialogul electromobilistic cu timișorenii din 22 aprilie, pe baza confirmărilor primite.

Pe măsură ce alți posesori de vehicule electrice își vor anunța sosirea în capitala culturală europeană 2023, vom actualiza prezentarea săptămânal, adăugând imagini cu participanții.

Din start este important să știți că evenimentul de la Timisoara este deschis tuturor electromobiliștilor interesați și nu se percep taxe de participare. Este o tradiție a proiectului nostru să ureze Bun venit tuturor celor ce au pornit pe calea mobilității electrice, cu intenția de a ne uni forțele, priceperea și experiențele specifice fiecăruia, pentru o informare cât mai completă a publicului interesat.

Privind la parcul auto 100% electric din România la finalul lunii februarie, lista modelelor ce nu au participat la proiect (albastru) este cu mult mai scurtă decât cea a mașinilor monitorizate săptămânal în cadrul proiectului (roșu) pentru cel puțin 12 luni.

Din lista clasatelor în Top 10, BMW i3, Nissan Leaf și VW e-Golf au participat la evenimente organizate în anii trecuți și proprietari din toată țara au descris experiențele cu aceste mașini îndrăgite. Sunt modele timpurii, care au ajuns în număr suficient de mare în România și vor continua să fie prezente pe piața second hand, chiar dacă producția pentru i3 și e-Golf a încetat.

In schimb, despre alte șase modele: Model S, Mercedes EQA, Renault Kangoo, Mini Cooper SE, Mustang Mach-e și BMW iX3 avem doar informațiile oficiale sau cele rezultate din urma unor scurte test drive-uri.

După cinci ani de experiență și peste 1.9 milioane km electrici monitorizați, considerăm că perspectiva de la volan, după o utilizare mai îndelungată de 12 luni, poate ajuta pe cei interesați, dar încă indeciși, să descopere dacă o anumită mașină, pe care au pus ochii, este potrivită pentru nevoile personale.

In concluzie, cele 21 modele participante la proiectul Electromobilitate reprezintă peste 77% din parcul auto electric din România. Cu o lună înainte de întâlnirea cu publicul timișorean au confirmat participarea colege și colegi din toată țara cu următoarele modele:

  1. Dacia Spring – 2
  2. Fiat 500e – 1
  3. Hyundai Kona – 4
  4. IONIQ 5 – 2
  5. Peugeot e208 – 1
  6. Skoda Citigo – 1
  7. Tesla Model 3 – 2
  8. Tesla Model Y – 1
  9. Volvo XC40 -1
  10. VW ID.3 – 3

Indiferent daca sunteți interesate/interesați să aflați costurile cu energia electrică sau cele cu întreținerea (în imagine plăcutele și discurile de frână originale de pe Kona lui Andrei (BV) la 146.000 km), sau cum se încarcă mașinile noastre în țară sau străinătate, veți găsi persoana potrivită pentru un dialog competent și bine documentat.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.