MULTUMIM !

Astazi in Motor City si intreaga SUA se serbeaza ziua Recunostiintei, un frumos prilej de a spune un sincer MULTUMESC tuturor celor ce au contribuit la proiectul Electromobilitate.

Incepem cu sutele de persoane interesate de subiectele legate de ecosistemul autovehiculelor electrice si de transformarea majora prin care trece industria auto, cei ce prin dialog, intrebari, critici si sugestii au generat majoritatea subiectelor abordate.

Dintre acestia un rol foarte important au avut participantii la test drive cu cele doua automobile electrice, Hyundai Ioniq si Tesla Model 3, fiindca prin dialogul viu ne-au calauzit pasii spre zonele de interes special despre electromobilitate sau cele mai putin intelese de public, acuma la inceput de drum.

Toti organizatorii intalnirilor posesorilor de automobile electrice si a testdrive-urilor in SUA, Norvegia, Suedia, Germania, Austria si mai ales Romania au avut un rol major in popularizarea electromobilitatii, oferind un mediu fertil pentru schimbul de idei si de experiente individuale, acumulate cu cele mai diverse automobile electrice.

Dintre organizatori si participanti, dorim sa multumim celor ce au depus un efort suplimentar de a impartasi experienta proprie la primul contact cu un automobil electric cu comunitatea „elmob”, prin articole deosebit de interesante despre evenimentele la care au participat.

Echipa Elmob Sibiu

Recunostiinta noastra se indreapta catre partenerii proiectului Electromobilitate, care au crezut intr-o idee si au sustinut-o pe parcursul ultimului an, pentru a oferi test drive-uri educative gratuite unui numar cat mai mare de participanti.

Echipa Elmob Timisoara

Am gasit multa intelegere la Casa Auto Timisoara pentru achizitia lui Ionica, EV connect pentru statia de incarcare, Inspiroline pentru tot ce tine de grafica si pavoazarea masinilor de test, gazdelor de la Porsib, ca centru al testdrive-urilor de la Sibiu si sursa de informatii saptamanale despre consum si revista online 24auto.ro, in paginile careia s-a nascut proiectul Electromobilitate, in februarie 2018.

Proiectul nostru nu ar fi avansat fara contributia celor peste 20 de autori ocazionali si permanenti, care si-au dedicat timpul pentru a impartasi experienta si subiecte de interes pentru cei pasionati de mobilitatea electrica.

Un mare MULTUMESC se indreapta spre echipa de voluntari, cei care au condus si ingrijit masinile de test, rapind din timpul propriu si al familiilor pentru a-l darui celor interesati de experienta cu o masina electrica.

Blogul electromobilitate nu ar creste fara sfaturile lui Darius, care ne impartaseste din experienta de peste 10 ani cu Arena IT si nici macar nu ar exista fara efortul depus de Mircea, pentru a crea si intretine o platforma electronica atractiva, care sa faciliteze schimbul de idei si experiente electromobilistice.

Despre rolul si mai ales rabdarea lui Eugen, de a calauzi primii pasi sovaitori pe teme de electromobilitate, intipariti pe paginile revistei 24auto.ro, nu putem scrie destul si ramanem cu totii recunoscatori.

Alaturi de intreaga echipa ELMOB, multumim familiilor si celor dragi pentru rabdarea si intelegerea cu care ne sustin in zile lungi de deplasari pentru test drive, nenumaratele ore pentru documentare si redactarea articolelor si obsesiva revenire la subiecte despre electromobilitate, care a devenit pentru noi, in foarte scurt timp, un nou mod de viata.

echipa ELMOB

1 Response

  1. Darius Jula spune:

    Si noi multumim pentru oportunitatea de a contrinui la un astfel de proiect cu scop nobil. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.