Octavian parchează a treia Dacia Spring în garajul nostru virtual

Așa cum era firesc, pe măsură ce numărul Daciilor Spring crește pe șosele, grupa mică din cadrul proiectului Electromobilitate atrage interesul unor noi proprietari.

Colegul nostru Octavian din Sibiu, pe care l-ați întâlnit în numeroase articole despre Mitsubishi Outlander PHEV, pe parcursul a mai bine de un an, este fericitul posesor al unui Spring, proaspăt sosit din China.

In așteptarea primelor impresii și informații despre viața de zi cu zi alături de Spring în Sibiu, le dăm cuvântul colegilor de echipă, care ne-au transmis, ca în fiecare săptămână, datele despre parcurs, consum, costul cu încărcarea și alte detalii legate de experiențele alături de cele mai mici automobile înrolate în proiectul Electromobilitate.

Marcel – Spring, Deva

Dacia Spring de Deva, 8 – 14 august:

  • distanța parcursă: 514 km;
  • consum: 11,7 kWh/100km;
  • costuri: abonamentul de 75 lei/60 kWh lunar la Enel X, plătit pe 5 august;
  • viteza medie: 47,6 km/h.

Mihai – Fălticeni

În săptămâna 08 – 14 august 2022 cu Spring, s-au desfășurat deplasări cu AC în Fălticeni urbane (50%) și extra-urbane (50%).

S-au pus oglinzi dejivrante /dejivrate (montate la Darex Suceava, de la 9 la 14). Conform Fișei de produs.

Am avut, deci, un procent de disponibilitate de 97% în această săptămână din cauza nemontării oglinzilor dejivrate din fabrica răsăriteană. 

  • Total distanță: 110 km;
  • Consum mediu: 11.1 kWh/100 km;
  • Viteza medie: 31,4 km/h;
  • Încărcare 8 kW la noile stații din Suceava;
  • Cost: 0.

Era lângă mine un Mitsubishi Outlander care îl urcau pe platformă din cauza erorilor cauzate de neoprirea stației la atingerea procentului de 100%. Mare atenție la stațiile nou instalate!!! Dacă era un Spring blocat la stație, ar fi sărit toată presa în sus…

Doina și Wiwi – Citigo, Timișoara

După o săptămână cu temperaturi rezonabile pentru sezonul de vară, mercurul a urcat din nou peste 35o C în ultimele zile. Fenomene meteo tot mai extreme, râuri care seacă, și totuși o vastă majoritate nu crede în încâlzirea globală și impactul activităților umane asupra mediului…

Laszlo – e-Up, Cluj

Imagini din cea de-a doua excursie cu e-Up la Budapesta, parcursă în prima săptămână a lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.