Partenerii noștri LEKTRI.CO @ electro-șezătoare

Electro-șezătoarea din 14 Mai de la Ciugud, Hăpria, Păuca și Alba Iulia a fost un prilej foarte bun pentru întâlnirea proprietarilor pasionați de mașini electrice cu publicul interesat de mobilitatea electrică din Alba Iulia, vizitarea comunelor Ciugud și Păuca, dar și pentru cei ce contribuie activ la dezvoltarea infrastructurii de încărcare.

De data aceasta au fost alături de noi echipa de la firma timișoreană LEKTRI.CO, iar pentru acțiunile viitoare invităm cât mai mulți antreprenori și firme din domeniu să ne însoțească în călătoria spre o lume mai bună, mai curată și mai liniștită prin promovarea mobilității electrice.

Așa cum unii dintre voi știu deja, compania timișoreană LEKTRI.CO dezvoltă și produce stații de încărcare de curent alternativ pentru mașinile electrice, cunoscute sub denumirea de „încărcătoare de destinație”. Ei sunt parteneri de nădejde la proiectului Electromobilitate, fiind prezenți la toate evenimentele și sprijinind inițiativele noastre de câte ori au ocazia. Mai mult, de ei ne leagă mai mult decât o relație de parteneriat, colegul nostru Tudor făcând parte din echipa de marketing de la LEKTRI.CO.

Și de această dată, cu ocazia evenimentului organizat cu scopul promovării realizărilor de excepție din Ciugud și Păuca și a turismului electric în România rurală, LEKTRI.CO s-a alătura inițiativei noastre și a participat la programul organizat împreună cu autoritățile locale.

În cadrul evenimentului au avut loc activități de vizitare a școlilor smart din cele două comune, Ciugud și Păuca, si altor obiective locale interesante, dar scopul principal a fost acela de a promova transportul sustenabil și dezvoltarea infrastructurii de încărcare, ce va deschide poarta spre turismul electric rural.

Pentru că sunt printre primele companii românești producătoare de stații de încărcare și pentru că și ei sunt promotori al acestui tip de inițiative, partenerii de la LEKTRI.CO au ales să susțină dezvoltarea infrastructurii de încărcare prin sponsorizarea a două stații de 7.4 kW pentru Ciugud si Hăpria, cea de a treia fiind donată de echipa proiectului Electromobilitate în semn de (electro) recunoștință pentru instalare la Păuca (imaginea din dreapta).

Scopul LEKTRI.CO este de a accelera tranzitia catre mobilitatea electrica, facilitând încărcarea masinilor. Dezvoltăm încărcătoare inteligente pentru vehicule electrice, astfel încât să nu trebuie să pierdeți prea mult timp căutând setările ideale de încărcare sau cel mai bun moment pentru a încărca.
Suntem dedicați reducerii amprentei de carbon prin combinarea soluțiilor noastre de încărcare cu sisteme fotovoltaice si credem în sustenabilitate și în energia verde. Acesta este motivul pentru care statiile noastre de incarcare sunt usor de integrat cu sisteme fotovoltaice.
Am inceput dezvoltarea statiilor de incarcare LEKTRI.CO in 2017, iar cu experienta capatata in ultimii ani am dezvoltat un incarcator inteligent, conectat si prietenos cu mediul, produs în România

LEKTRI.CO

Mulțumim LEKTRI.CO pentru sprijin și vă urăm mult succes in continuare!

Mulțumim Tudor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.