Sondaj de opinie – preferințe Hyundai Kona electric

În urma unei discuții despre preferințele potențialilor cumpărători de Hyundai Kona electric, am realizat un sondaj de opinie pe care l-am publicat pe rețelele sociale cu scopul de a afla ce sumă de bani sunt dispuși cei interesați să cheltuie și implicit ce versiune de echipare ar prefera.

Prețurile celor 3 versiuni prezentate pe site-ul oficial Hyundai România încep de la 22.922 € pentru varianta cu acumulatori de 39.2 kWh și echiparea de bază (Highway) și ajung până la 32.085 € în cazul variantei cu acumulator de 64 kWh și echipare de top (Luxury+). Aceste prețuri includ toate reducerile aplicabile în momentul de față, inclusiv tichetul Rabla+.

Sursa: Hyundai România

Specificațiile complete pentru cele două niveluri de echipare se găsesc atât pe site-ul importatorului, cât și în pozele de la finalul articolului.

În urma sondajului de opinie la care au răspuns 66 de persoane, a reieșit că majoritatea respondenților ar prefera versiunea cu acumulatori de 64 kWh care oferă o autonomie reală de peste 400 km, în varianta de echipare Highway, aceasta fiind cu aproape 5.000 € mai accesibilă.

Încurajam includerea în ofertă a versiunii Highway, cu acumulator de 64 kWh, care oferă confortul psihic asociat autonomiei ridicate, dar la un preț mai ușor de acceptat pentru cei interesați.

Postarea de pe rețelele sociale
Hyundai Kona electric echipare Highway
Hyundai Kona electric echipare Luxury+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.