Tesla deschide un nou SuperCharger în România!

Numărul tot mai mare de vehicule Tesla prezente pe drumurile din România, inevitabil duce la expansiunea rețelei Tesla SuperCharger pe teritoriul țării noastre!

De ceva vreme se știe de următoarea locație SuperCharger din România, care va fi la Craiova. Până de curând locația era programată pentru inaugurare în prima parte a lui 2024, însă se pare că lucrurile se mișcă mai repede decât ne așteptam!

Astăzi am primit o primă imagine cu montarea stațiilor SuperCharger la Promenada Mall din Craiova, locație care își va deschide porțile pe 5 octombrie, adică în mai puțin de 10 zile! Din imagine, observăm că lucrările sunt deja destul de avansate și sperăm la deschiderea SuperChargerului odată cu inaugurarea Mall-ului, pe 5 octombrie!

Să ne vedem cu bine la Craiova!

2 Responses

 1. Anonim spune:

  Desi inca am o masina pe combustie , am votat urmatoarea locatie de incarcatoare Tesla de pe teritoriul Romaniei. La noi in tara ca la nimeni , aceste superchargere sunt montate numai in malluri , unde esti conditionat de plata parcarii , sa numai vorbim despre aglomeratia intalnita. In strainatate , exista parcari amenajate special , unde nu exista cozi si stres ca in parcarea unui mall. Am un prieten care detine un Model 3 din 2021 care sta la bloc , deci incarcarea o face exclusiv la superchargere Tesla si se plangea alaturi de alti posesori intalniti la porturile de incarcare cum de la an la an , „alimentarea” unei Tesla intr-un mall devine o mare problema , practic un stres cand stii ca trebuie sa mergi sa faci „fullul”. Nu astepti cat timp se incarca masina cat dupa cat stai la coada printre sutele de masini care circula in jurul tau. Se pare ca trebuie sa ne obisnuim , interesele sunt mai presus de orice ! Te bucuri ca reteaua de incarcatoare se extinde , dar nimeni nu gandeste amplasarea lor.

 2. ReAnonim spune:

  Nu stiu unde ai fost in strainatate sa vezi parcari destinate ptr electrice. Este un vis frumos. Majoritatea superchargers sunt puse in parcarile mall-urilor. Acum nu ai stresul ca iti zgarie cineva masina in parcare ? C’mon
  Pe de alta parte cine vrea sa isi instaleze un punct trafo individual doar pentru cateva statii rapide ?
  Majoritatea parcarilor sunt gratuite 2 ore, nu te plannge, ptr ca nu ai cum sa incarci la DC masina mai mult de 2 ore.
  In plus retaua de incarcare in Romania este buna, doar ca sunt multi vendori pe piata. Arunca un ochi pe Plugshare si o sa iti dai seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.