Echipa noastră se alătură ROCHARGE 2023

În acest an, avem onoarea să ne alăturăm Autocritica în cel mai fain și cel mai cel proiect jurnalistic din România, pe care ei îl organizează an de an, împreună cu cei de la Vitesco Technologies – ROCHARGE.

Pentru voi, cititorii, ROCHARGE este cel mai mare test de mașini electrice din România. O echipă de 22 de jurnaliști auto, videografi, fotografi și habarnistul de mine, sub coordonarea marelui Meșter, vom testa și vă vom prezenta opt mașini electrice pe un traseu în care o să acoperim majoritatea provinciilor țării noastre, timp de 9 zile.

Vedetele ROCHARGE 2023, în ordinea în care le voi testa, vor fi:

Pentru noi, echipa de test, va fi unul din cele mai tari workshopuri de testare și calibrare a utilizării autovehiculelor electrice intrate pe piața din România în ultimele 12 luni. Fiecare o să avem suficient timp alocat pentru a testa și conduce mașinile în condiții reale de utilizare, pe drumurile și infrastructura din România. Vedetele ROCHARGE îi vor găzdui la volanul lor pe

O să vă ținem la curent cu experiența din acest eveniment. Cu siguranță o să găsiți aici cel puțin câte un articol dedicat vedetelor din această ediție de ROCHARGE. Pe lângă articolele de aici, o să mai apară materiale pe pagina noastră de Facebook, pe pagina celor de la Autocritica cât și pe canalele de social media a participanților.

Apropo, cu această ocazie o să îmi încep și eu călătoria pe X (fostul/actualul twitter), așa că o să mă puteți urmări și acolo!

ROCHARGE nu ar fi fost posibil fără partenerii comerciali ai evenimentului:

Vă asigur că susținerea partenerilor nu ne va influența politica editorială a celor prezenți, dar să aduni sinergiile atâtor oameni pe un traseu așa de lung, necesită un suport consistent. Până la urma urmei, suntem toți implicați în unul din cele mai mari workshop-uri de electromobilitate pentru a crea o lume mai bună pentru consumatorii de produse și servicii.

Fiți pe fază, că o sa urmeze un adevărat maraton de articole!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.