VW e-Up! și Skoda Citigo – raport săptămânal

Experiențele acumulate în ultima săptămână de Wiwi și Marius acordând o mână de ajutor celor interesați de modelele mini electrice din familia Volkswagen sunt descrise pe larg în Primii pași spre electromobilitate alături de e-Up! și Citigo.

Mai am de adăugat doar informațiile transmise de proprietarii – promotori ai mobilității electrice din convingere, după mai mult de 17.000 km electrici (cumulați) parcurși cu buburuzelor lor.

Grafic realizat pe baza informațiilor săptămânale comunicate de Marius și Wiwi. Temperatura: -6 +5 C Campina; +2 +10 Timișoara

In timp ce la Câmpina a mai nins, după cum se vede din imaginea trimisă de Marius, la Timișoara temperaturile în creștere anunță sosirea primăverii, anotimpul preferat al electromobiliștilor, când autonomia creste văzând cu ochii de la o săptămâna la alta.

Alte precizări de la proprietari:

In afară de drive test când am mers pe „Normal” și 22° (temperatură climatizare), am mers mereu pe modul „Eco” și 19° (interior).

Wiwi, Skoda Citigo, Timisoara

Despre cel de al treilea membru al echipei mini din cadrul proiectului Electromobilitate aflam de la Attila:

Smart-ul tot exilat de la priza contorizată și mai nou (de săptămâna asta), două săptămâni are (iarăși) „home office” mașina…

Attila, Smart și Kona, Timișoara

Mai multe detalii despre viața de zi cu zi alături de Citigo, e-Up și Smart Forfour puteți afla direct de la proprietari comunicând întrebările la rubrica de comentarii sau pe adresa office@electromobilitate.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.