După Electro-șezătoare, un nou coleg se alătură echipei Tesla

Dragi prieteni,
Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că începând de săptămâna aceasta, echipa proiectului Electromobilitate va avea un nou coleg, pe care probabil mulți dintre voi îl cunoașteți deja. Personal, îl cunosc pe Alexandru de câteva luni și pot spune că este un mare promotor al electromobilității și sustenabilității și nu în ultimul rând, un om minunat!

O parte din voi ați avut plăcerea să-l cunoașteți cu ocazia Electro-șezătoarei de la Ciugud-Păuca-Alba Iulia, eveniment la care participat în calitate de invitat. De curând, Alex s-a decis să se alăture proiectului nostru. I-am solicitat o scurtă introducere și câteva informații despre decizia de a păși în minunatul univers electromobilistic!

Alexandru, bine ai venit pe blogul electromobilitate.com!

Mă numesc Alex Dinca și sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă Sustenabilitate. Activez în acest domeniu pe plan profesional din 2010 într-o multinațională (LinkedIn).

Parte a strategiei mele de a-mi micșora amprenta de CO2, Tesla a fost mașina mult visată de mulți ani, însă din 27 Septembrie 2021, a devenit realitate. Am fost prima persoană din România care a primit mașina de la Tesla România (reprezentanța oficială) în urma comenzii de pe 15 Mai 2021 (un SR+ de 55kWh – cu motorul de performance).

Inginer energetic la bază, din momentul în care am ridicat mașina de la Tesla, deja trecusem în revistă aproximativ toate informațiile tehnice de pe internet despre mașină, accesorii, modul de condus, cât și câteva modificări „light”.

În acest sens am activat cele 4 boxe de la mașină cu un kit foarte simplu (acțiune documentată și pe canalul de youtube), am montat un spoiler luat din China, plus multe alte accesorii minore, dar de „bun gust” menite să îmbunătățească condusul de zi cu zi (majoritatea documentate pe același canal de youtube).

Fac parte din majoritatea comunităților online Tesla (în special grupurile de Whatsapp și Facebook) și de la începutul anului am pus bazele Asociației Tesla Happy Owners România (THOR) împreună cu alți 16 colegi. Această Asociație este în curs de constituire legală și deja este un canditat la programul Tesla Owners Club internațional.

În acest an am luat parte la organizarea a patru evenimente dedicate pasionaților și posesorilor de Tesla. De la un eveniment la altul am fost martor la creșterea numărului de participanți. Am pornit cu ~10 și în prezent am trecut de 20 de mașini participante.

Totodată sunt administratorul unui grup de Discord cu peste 340 de posesori sau viitori posesori de Tesla.

După participarea la Electro-șezătoarea din 14 mai alături de viitorii colegi din proiectul Electromobilitate, pregătesc următorul eveniment (Marea Unire Tesla 24-26 Iunie) de la Ciugud (primul smart village din România), Păuca și Alba Iulia, organizat cu ajutorul celor trei primării, unde așteptăm minim de 20 de participanți cu Tesla.

Mulțumesc mult pentru invitația de a face parte din echipa proiectului Electromobilitate și aștept cu nerăbdare să vă cunosc și să accelerăm împreună tranziția către energie regenerabilă!

Alex Dinca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.