Edy a parcat cel de al patrulea Kia Niro în garajul nostru virtual

Introducere

Recent, Andrei (Kona, Brașov) mi-a trimis un mesaj legat de interesul lui Edy de a participa la proiectul Electromobilitate. După un scurt dialog introductiv, în care am descris condițiile de participare și durata de 12 luni, i-am solicitat o succintă prezentare pentru comunitatea noastră, interesată de mobilitatea electrică.

Chiar dacă trei Kia Niro au participat la proiect încă din noiembrie 2020, și Tibi (B) trimite în continuare săptămânal informații, după mai bine de un an și șapte luni de colaborare, suntem extrem de interesați de evoluția acestui model după facelift.

Bun venit Edy în echipa proiectului Electromobilitate!

Coincidență sau nu, VIN-ul conține și numele meu și anul nașterii!

Salutare!

Numele meu este Eduard Ionescu și mă tot gândeam să îmi iau o mașină electrică, dar nu a fost sa fie până anul acesta, când, impresionat de costurile mari de întreținere a mașinii vechi și scumpirea motorinei, am decis în sfârșit să cumpăr o electrică.

După mai multe căutări, zeci/sute de articole citite, am decis să îmi iau o Kona. Inițial am vrut Highway+Navigation, apoi, după ce am mai vorbit cu oameni care deja aveau, am decis să iau Luxury.

Am mers la dealerul de la Târgoviște, am plătit avans și am așteptat cam o săptămână… apoi nu am mai rezistat și am mai căutat. Unul din utilizatorii de pe grupul de Kona mi-a comentat la un moment dat că ar fi o varianta mai bună (dar puțin mai scumpă) Kia Niro.

Am căutat toți dealerii și cu noroc, într-o sâmbătă am găsit un anunț cum că ar mai fi pe stoc una singură la Jilava. Luni am sunat și am și mers să o vedem. Ne-am îndrăgostit pe loc și a doua zi am și mers să încheiem contractul.

Coincidență sau nu, mașina era fix culoarea pe care mi-o doream, cu un mic accent albastru (fix mașina de băiet)… în plus, VIN-ul conține și numele meu și anul nașterii. Fain, nu? Deci era mașina produsă pentru mine!

Ghinionul a făcut ca fix în perioada respectivă să se amâne programul rabla, dar s-a transformat în noroc, pentru că am întâmpinat ceva probleme cu dosarul, dar s-a rezolvat exact la timp.

Două opțiuni mi-aș fi dorit în plus fata de configurația cu care a venit, dar sunt super mulțumit așa cum este. Momentan încarc doar Lidl și Kaufland. Deh, avantajul unui oraș de provincie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.