”Fiecare experiență la volan, un nou motiv să-mi fie dragă Dacia Spring”

Introducere

Așa cum procedăm la fiecare început de an, când o promoției încheie activitatea de 12 luni în cadrul proiectului Electromobilitate, am lansat din nou invitația de participare alături de echipa noastră proprietarilor de automobile electrice.

In zilele actuale, când mulți autori au început să scrie, de bine sau de rău, despre mașini electrice, este foarte important să transmitem experiențele utilizatorilor așa cum se văd de la volan, nefiltrate sau răstălmăcite de interese comerciale, pro sau contra mobilității electrice.

Cristian, un proaspăt proprietar de Dacia Spring, a răspuns cu entuziasm invitației și se alătura echipei noastre, alături de colegii cu Dacia Spring. Din dialogul legat de participarea la proiect am aflat că Springul este încărcat în proporție de 90% la locul de muncă al soției și acasă.

In plus, familia a planificat o investiție în panouri fotovoltaice la Barnova (6 km de centrul Iași-ului), fiind astfel al patrulea echipaj activ din echipa Dacia Spring, care va încărca mașina de la soare.

Bun venit Ana-Maria și Cristian în echipa proiectului Electromobilitate!

Salut, dragi pasionați de mașini electrice!

E timpul să facem cunoștință! Eu sunt Cristian și mă alătur cu entuziasm acestei comunități dinamice, a iubitorilor de tehnologie verde și mobilitate sustenabilă. Sunt fericit să fiu proprietarul unei Dacia Spring începând cu decembrie 2023 și îmi doresc să împărtășesc cu voi bucuria de a fi conducător de mașină electrică. Este a doua mașină a familiei, cealaltă fiind un Volvo XC60 pentru călătoriile noastre foarte lungi. 

Pentru mine, drumurile nu sunt doar legături între puncte pe hartă, ci adevărate călătorii de descoperire și responsabilitate. Fiecare kilometru parcurs în Dacia Spring reprezintă nu doar o economie de combustibil, ci și un pas mic, dar semnificativ, spre un viitor mai curat și mai sustenabil. Este o plăcere să simțiți puterea liniștită și eficientă a unui motor electric, știind că fiecare accelerație este în armonie cu mediul înconjurător.

Cred cu tărie că mașinile electrice reprezintă viitorul mobilității, iar Dacia Spring este un exemplu elocvent în acest sens.

Cu fiecare experiență în spatele volanului, descopăr noi motive să îmi fie dragă Dacia Spring. De la performanța silențioasă la costurile reduse de întreținere și impactul redus asupra mediului înconjurător, fiecare aspect al acestei mașini mă surprinde și mă încântă în mod constant.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi experiențele mele, să discutăm despre inovații tehnologice și să contribuim împreună la promovarea unei lumi mai curate și mai sustenabile, pas cu pas, sau, mai bine zis, kilometru cu kilometru.

Cristian Pînzaru, Dacia Spring, Barnova (IS)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.