LEK3.CO da un exemplu pentru incurajarea electromobilitatii in Timisoara

Cea mai mare problema a eletromobilitatii in momentul de fata in Romania este infrastructura. Ei bine, chiar la acest capitol LEK3.CO face un pas in fata si lanseaza Charging Plaza in parcarea HUB700 Timisoara, un loc unde poti incarca pana la sase masini electrice simultan.

Zona de incarcare cuprinde patru posturi cu incarcare lenta, avand puteri intre 22 kW si 43 kW si port Type 2 si patru posturi de incarcare rapida, doua CCS si doua CHAdeMO, toate cu puteri de incarcare de pana la 50 kW. Astfel ca Charging Plaza Hub700 devine cea mai mare statie de incarcare pentru masinile electrice din Timisoara.

Incarcarea este gratuita pentru moment, insa trebuie sa stiti ca parcarea costa 3 lei pe ora in intervalul 07 – 18.

Evident, locul de incarcare il gasiti si pe PlugShare, unde va sfatuiesc (chiar rog) sa dati CheckIn daca il folositi.

Deschiderea acestui loc de incarcare in Timisoara este un pas important pentru accelerarea electromobilitatii pe plan local dar nu numai. Cum spuneam, cea mai mare problema in momentul de fata este infrastructura, daca ma intrebati pe mine, iar pentru locuitorii de apartament la bloc problema e una si mai mare.

Insa cu astfel de proiecte, cu dezvoltatori de locuinte si angajatori care prevad si parcari cu statii de incarcare masinile electrice vor deveni „normalul” intr-un timp mult mai mic si nimic nu ma poate bucura mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.