Un nou coleg se alătura echipei VW ID.3 după participarea la electro-șezătoare

Introducere

Cu mai bine de două săptămâni înainte de electro-șezătoarea de la Ciugud, Păuca și Alba Iulia am primit următorul mesaj:

Bună ziua,

Urmăresc de ceva timp activitatea pe grupul de electromobilitate, este de apreciat efortul pentru a colecta și explica datele iar informațiile sunt binevenite.

Bucuros și fără evenimente am parcurs aproximativ 24.000 km electrici. De asemenea, am colectat informații legate de km, consum, încărcare, cost în această perioadă, date pe care pot să le ofer.

Confirm și eu prezența la evenimentul din 14 mai, dețin un VW ID.3 din septembrie 2021.

Rămâne să ne auzim.

Marcel, ID.3, Cluj

Zis și facut, în 14 mai, Marcel și ID.3-ul au fost prezenți la Ciugud (VW ID.3 – cine se aseamănă se adună!) și au parcurs întregul traseu, inclusiv întâlnirea cu publicul la Alba Iulia, despre care relatează mai jos în prima contribuție la blogul electromobiliștilor.

Experiențe la întâlnirea de la Ciugud, Păuca și Alba Iulia

Așa cum am promis, m-am alăturat și eu întâlnirii din weekend-ul 14.05.2022.

Cum era de așteptat, oameni primitori și pasionați de tehnologie, dintre care unii chiar în administrația locală. Nu doar conving oamenii pentru câteva voturi, ci chiar au planuri pe un orizont mediu și lung, pe termen scurt rezultatele se văd doar vizitând cele două comune Ciugud și Păuca.

Ușurința și bucuria celor două doamne profesoare de la Ciugud și Păuca, cu care ne-au prezentat modul în care copii celor două comune vin și interacționează, participă și se implică la scoală, ne-a demonstrat că unde este voință și viziune lucrurile se întâmplă.

Eu unul am plecat invidios în urma vizitei din cele două scoli, mi-e rușine să spun ca sunt din Cluj-Napoca și încă nu am văzut așa clase dotate.

Toți ceilalți participanți au spus mult mai multe și cred că s-a acoperit tot evenimentul într-o notă foarte frumoasă, o concluzie aș lasă și eu:

Cei curioși, care au fost în piața cetății din Alba-Iulia pentru a lua contact cu mașinile electrice, mi-au lăsat impresia că aceasta tehnologie (mașina electrică) am adus-o noi. Oamenii nu par a fi informați sau nu se informează, fie efectiv nu doresc să accepte că există această alternativă.

Așa cum am spus și în primul mesaj, vă trimit datele mele colectate de când am mașina. In 2022 am început ceva mai organizat, pentru 2021 este doar sumarul lunilor septembrie-decembrie.

Mulțumesc și ținem legătura cu cât mai multe informații posibile.

Informații despre VW ID.3 după 24.000 km, furnizate de Marcel, Cluj

Bun venit în echipa proiectului Electromobilitate, Marcel! Privim încrezători la următoarele 12 luni de colaborare pentru câțiva pași împreună spre o lume mai bună, mai curată și liniștită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.