Primul Citroen e-C4 a parcat în garajul nostru virtual

Introducere

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, noii posesori de automobile electrice sunt încântați de proaspăta achiziție și simt nevoia să iși împartă bucuria cu o comunitate care îi înțelege, cum este cea formată din alți proprietari de modele electrice, participanți la proiectul Electromobilitate.

Aici pe blog își pot descrie experiența autentică, cu bune și mai puțin bune, fără pretenții de jurnalism, exact așa cum o simt la momentul respectiv și cum evoluează de-a lungul timpului, odată cu acumularea de tot mai mulți kilometri și experiențe proprii.

De curând am luat legătura cu Richard, proaspăt posesor al unui Citroen e-C4, primul parcat în garajul nostru virtual, cu ajutorul căruia vom rotunji experiența acumulată până în prezent cu modele electrice Stellantis: Peugoet 208, 2008 și Opel Corsa.

Dragoste la prima atingere

Mă numesc Borcea Richard. Sunt nou posesor de mașină electrică 100%, și anume, Citroen e-C4 – 2021.

Nici nu știu cum să încep sau să descriu mai pe scurt ” aventura ” spre astfel de pasiune. 

Sunt un mare pasionat de mașini, în mod special de cele italiene cu mulți cai putere. Ceea ce e enigmatic și pentru mine, este dragostea la „prima atingere”, dacă pot spune așa, față de condusul electric.

Sunt de-a dreptul îndrăgostit !!!

Fiind un om al extremelor, iubitor și deschis la tot ce e nou, am trecut printr-un test drive. A fost simplu. Peugeot 2008. Modul sport m-a lăsat plăcut surprins. Și cam asta a fost. 

Faptul că am ales Citroen e-C4 e o altă scurtă discuție ce ține de design. Pentru mine e cel mai frumos, cel mai stilat, mai ales că am avut noroc să găsesc combinația preferată de culori: alb și negru. Ar fi multe de spus, care vor urma pe măsura ce gândurile se rânduiesc.

Nu ma pricep la cuvinte, însă sunt în continuare … fără de cuvinte. Condusul unei masini electrice este… Wow !!! 

1 Response

  1. Dan spune:

    Felicitari, Richard!
    Conform ultimelor teste facute de Bjorn (un vlogger youtube cu multa experienta), ai una si dintre cele mai eficiente masini Stellantis. Abia astept sa vad ce valori de consum o sa obtii, plus alte detalii. Sa o conduci cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.