Tesla este oficial în România și poate fi comandată cu Rabla Plus

Se fac aproape doi ani de când Tesla Model 3 a apărut pentru prima oară în configuratorul pentru România și eu scriam despre asta. Dar atunci condițiile de achiziție nu erau deloc avantajoase. Acum însă…

Dacă în august 2019 o Tesla Model 3 pleca de la 48000 TVA inclus, astăzi, în mai 2021, poți cumpăra un Model 3 Standard Range Plus, împreună cu Rabla și Rabla Plus începând de pe la 34000 euro TVA inclus. O diferență enormă și o veste foarte foarte bună.

Livrările sunt estimate pentru luna septembrie și Tesla iar plata se poate face cash sau prin leasing în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Model 3 SR+ în configuratorul românesc

Și asta nu e tot, Tesla a deschis și un mic „butic”, adică un PopUp Store în București, în Promenada Mall, unde persoanele interesate pot să vadă un Model 3 și chiar să plaseze o comandă. Se pare că, totuși, acest magazin este unul temporar. Sper eu că nu și comenzile online.

De asemenea, până în septembrie promit și un service propriu sau partener dar și unul mobil.

Și ca să fie clar că treaba e serioasă, avem deja și două SuperChargere active (la Timișoara și la București) și alte patru care se vor deschide anul acesta. Despre cel de la Timișoara, am făcut și eu un video:

Tesla SuperCharger Romania

În final nu pot să vă spun decât că entuziasmul e foarte mare în bula noastră a celor pasionați de electromobilitate. Chiar și eu sunt foarte entuziasmat și am început să-mi fac calcule pentru viitorul apropiat, asta după ce zilele trecute am vândut cealaltă mașină diesel și am rămas cu Zoey, să ducem o viață full electrică. 🙂 Dar mai multe despre asta într-un episod ulterior.

Venirea oficială a Tesla în România va aduce multe beneficii în zona mașinilor electrice, unde concurența e tot mai mare pe zi ce trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.