Vești bune de la echipa Tesla

În cadrul proiectului Electromobilitate, echipa Tesla este în creștere rapidă, așa cum se întâmplă în întreaga lume în ultimele săptămâni ale primului trimestru din 2022.

Pornind de la rădăcinile din urmă cu patru ani, când TM 3 și TVG (ambele Model 3 long range, tracțiune spate) au scris primele pagini de experiențe pentru blogul nostru, pe rând li s-au alăturat Tudor (AR), Marius (PH), Andrei (TM), Darius (TM) și Silviu (B).

Săptămâna aceasta am aflat cu bucurie că Ovidiu (B), pe care l-ați cunoscut în calitate de îmblânzitor al electro-leului mare (Peugeot e-2008) și Tudor N. (TM), care ne-a împărtășit experiențele la volanul lui TM 3, vor intra în posesia noilor Model 3 înainte de finalul lunii. Vă așteptăm cu mult interes opiniile și experiențele alături de noile voastre jucării electrice pentru oameni mari.

Consumul săptămânal

Chiar dacă am ajuns cu repeziciune la jumătatea lunii martie, imaginea transmisă de Marius de la Câmpina, ne amintește că iarna nu se lasă ușor dusă, spre bucuria amatorilor de sporturi de iarnă. În acest condiții cu temperaturi scăzute, valorile comunicate de proprietari nu au fost surprinzătoare.

Mai multe detalii direct de la colegii noștri, începând cu Silviu care ne mărturisește că informațiile sale lipsesc fiindcă:

Tesla este în service câteva zile, așa că voi reveni mai târziu cu datele săptămânale.

Am zgâriat bara față și o revopsesc la DAB.

Marius – Câmpina

  • SĂPTĂMÂNA  07-13 MARTIE 2022
  • km parcurși – 300
  • kWh consumați – 44
  • consum mediu – 14,7 kWh/100 km
  • viteza medie – 57,9 km/h
  • temperatura medie a aerului – minus 1,1 grade Celsius
  • durată deplasare – 311 minute
  • cost încărcări – 0

Cea mai rece săptămână din iarna asta până acum! Prima zăpadă pentru EVA!

Andrei și Darius – Timișoara

În imaginea din stânga se observa că Andrei (TM) a trecut de 21.000 km, începând din 27 septembrie 2021, când ne-a transmis primele informații prin intermediul lui Darius. Mulțumim Andrei și tuturor colegilor care ne țin în priză cu evoluția Teslelor pe șoselele patriei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.