A doua experiență cu service-ul mobil Tesla

La finalul lunii iulie povesteam despre prima experiență cu service-ul mobil Tesla, despre ușurința programării din aplicație, comunicarea foarte bună cu tehnicianul, care a venit acasă, și viteza cu care a rezolvat problema semnalată la bordul mașinii.

Fiind o intervenție în perioada de garanție costul a fost zero. Cu totul alta este povestea celei de a doua experiențe cu service-ul mobil, programat de Roxana sa rezolve mirosul neplăcut emanat de instalația de aer condiționat de la Model 3, pe perioada de vară toridă din Nevada.

Am descris ce s-a întâmplat cu două săptămâni în urmă (Ce probleme ați întâmpinat cu instalația de climatizare?) și faptul ca prima posibilitate de intervenție a tehnicianului mobil a fost după două săptămâni, un aspect de loc plăcut când mașina miroase puternic a oțet, la fiecare pornire a aerului condiționat.

În mod surprinzător, Tesla nu tratează această problemă ca una de garanție, ci o pune pe seama utilizării intense a aerului condiționat. Cum ar putea fi altfel într-o zonă unde temperatura vara depășește zilnic 40 grade Celsius și a atins anul acesta în repetate rânduri 45…

Sosirea service-ului Tesla mobil la domiciliu

De la sosirea service-ului mobil acasă, până la plecare, toată operația de înlocuire a filtrului și de curățire a schimbătorului de căldura a durat 30 de minute și a costat 133 USD cu taxe, manopera pentru service-ul mobil fiind 175 $/oră.

Până la deschiderea unui service autorizat în Romania, care sunt experiențele voastre cu service-ul Tesla în Europa? Scrieți-ne pe adresa office@electromobilitate.com

Despre Cătălin, doctor Tesla la București, am auzit numai lucruri bune. FELICITĂRI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.