Colaborari cu echipa elmob si primele premii

La inceput de drum, in 3 februarie, Mircea posta urmatorul indemn la colaborare pentru toti pasionatii de electromobilitate:

„Hai alaturi de noi ! Dorim sa impartasim cat mai multe povesti si experiente cu masini electrice, asadar te invitam sa ne scrii despre aventura ta cu masina electrica.”

Continuand „traditia” demarata la rubrica „Experiente electromobilistice”in paginile gazdei noastre primitoare, revista online 24auto.ro, pe durata primului an al proietecului Electromobilitate, contributiile personale au fost eliberate de rigorile de obiectivitate ale jurnalismului.

Entuziasmul fata de noua forma de deplasare individuala, lina, linistita, economica si nepoluanta, dar si unele critici la adresa automobilelor electrice utilizate pentru test drive, Tesla Model 3, Hyundai Ioniq, Renault Zoe si BMW i3, s-au regasit pe parcusul primelor patru luni intr-un numar de 16 articole, primite de la 14 autori.

„Recidivistii” nostri, care au contribuit cu cate doua articole au fost Marius Barsan si Mihai Roman, ambii din Sibiu.

In semn de apreciere pentru articolele lor si mai ales al mesajelor transmise comunitatii ElectromobilitateMarius si Mihai au castigat un test drive cu „TM3” (Tesla Model 3) si „Ionica” (Hyundai Ioniq) la Paltinis, unde pot aduce cate doi invitati, ce trebuie sa indeplineasca o singura conditie: sa fie la prima lor experienta cu un automobil electric !

In asteptarea inca unor contributii de la prima editie ElectRoMania, de la Brebu, am decis sa nu publicam numele marelui favorit pentru cele primite pana acuma.

Tot in randul colaborarilor recente, dorim sa semnalam doua grupuri facebook ce dezbat teme de actualitate legate de automobile electrice si ecologie:

Eco rEVolution

Masini electrice, Ecomobilitate

Va multumim tuturor pentru un inceput bun si nu uitati indemnul lui Mircea :

„Hai alaturi de noi ! Dorim sa impartasim cat mai multe povesti si experiente cu masini electrice, asadar te invitam sa ne scrii despre aventura ta cu masina electrica.”

Eugen, Mircea, Darius, Roxana, Catalin si Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.