La Șpring cu Spring… și multe altele

Comuna Șpring din județul Alba a fost sâmbătă 23 septembrie, pentru câteva ore, centrul de educație electromobilistică dedicată copiilor de la școala din satul Drașov.

Entuziasmul molipsitor al tuturor elevilor prezenți, va rămâne pentru mult timp una din cele mai frumoase amintiri de la numeroasele evenimente organizate de echipa noastră în toată țara. În locul întrebărilor sceptice, pline de tâlcuri păguboase legate de noua tehnologie, copii ne-au primit cu inima deschisă și ne-au uimit cu abilitatea de distinge comportamentul diferitelor modele electrice cu care au călătorit.

În ordinea distanței de la care au venit la Șpring, pentru a împărți o zi caldă plină de pasiune arzătoare pentru viitorul mobilității electrice, mulțumim tuturor participanților ce ni s-au alăturat în această premieră dedicată viitoarei generații de automobiliști, pe care spre binele tuturor o dorim electrică.

  • București – Tesla Model 3
  • Ploiești – Renault Zoe
  • Pitești – Dacia Spring,
  • Timișoara – Hyundai IONIQ 5
  • Brașov – Tesla Model Y și Hyundai Kona
  • Târgu Mureș – Hyundai Kona
  • Cluj – VW ID.3, VW ID.4, Hyundai Kona
  • Alba Iulia – Opel Corsa

Uimirea copiilor că cineva a venit tocmai de la București să-i plimbe cu o mașină electrică prin comuna lor, a fost depășită doar de bucuria că era vorba de o Tesla.

Cu sinceritatea și nerăbdarea caracteristică vârstei, elevii au făcut coadă pentru a călători cu cele două Tesla prezente, dar s-au bucurat până la final de toate experiențele avute alături de colegele și colegii noștri, ce și-au dedicat timpul acestui moment de neuitat pentru toți participanții.

La finalul activităților, am primit cu bucurie invitația doamnei primar Iulia Stănilă de a ne întâlni în fiecare an la Șpring, în număr tot mai mare, pe măsură ce electromobilitatea devine mai răspândită în țară.

Noi vom fi prezenți la Șpring în al treilea sfârșit de săptămână , 21-22 septembrie 2024.

Veniți cu noi! Veți fi răsplătiți de cele mai senine zâmbete și gânduri de recunoștință din partea unor copii minunați.

Imaginile (mulțumim Dragoș) vor spune mai bine povestea întâlnirii cu copii din Drașov și Șpring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.