Feedback de la participanții ElectRoMania III

După evenimentul de la Păltiniș, am rugat participanții să răspundă la un scurt chestionar legat de participarea la cea de-a treia ediție a acestui eveniment. Bineînțeles că am cerut părerea acestora și pentru a îmbunătăți organizarea următoarelor ediții.

În primul rând, le mulțumim celor care au reușit să își aloce câteva momente pentru a ne ajuta să îmbunătățim organizarea viitoarelor iterații ale evenimentului care pare să ia amploare. Totodată, am fi bucuroși dacă și alți participanți la ElectRoMania III ar răspunde la cele 9 întrebări din formularul de feedback.

La întrebarea „Ce v-a placut la ElectRoMania III?” am primit răspunsuri diverse, care însă converg spre aceeași idee: toată lumea a apreciat interacțiunea și schimbul de idei cu alți posesori de vehicule electrice și apartenența la un grup de oameni cu aceleași pasiuni.

În ceea ce privește întrebarea „Ce nu v-a placut la ElectRoMania III sau ce ați vrea sa se intample diferit?” majoritatea răspunsurilor au fost referitoare la vremea rece și mohorâtă, ceea ce ne face să ne gândim la organizarea următoarelor ediții în primăvară sau toamna mai devreme, cu toate ca întâlnirile pe vreme rece au darul de a elimina zvonurile despre incompatibilitatea mașinilor electrice cu sezonul rece.


O altă sugestie a fost organizarea unei plimbări în coloană, așa cum s-a întâmplat la prima si a doua ediție de la Brebu, pentru a face publicul conștient de potențialul mașinilor electrice.

Toți respondenții au răspuns afirmativ la invitația de a participa la următoarea ediție și s-au arătat interesați să invite cunoștințe pentru o întâlnire cu mașinile electrice și utilizatorii lor.

Am rugat participanții să ne spună și dacă ar fi dispuși să participe la o ediție de iarnă a evenimentului pentru a demonstra avantajele mașinilor electrice în sezonul rece, iar majoritatea sunt dispuși să ia parte la o astfel de provocare.

Am primit răspunsuri pozitive și la propunerea de a oferi scurte plimbări persoanelor interesate de mașini electrice, după normalizarea situației sanitare, bineînțeles.

În loc de concluzie, vă lăsăm să urmăriți filmul evenimentului de la Păltiniș.

Le mulțumim încă o dată tuturor participanților de la cea de-a treia ediție ElectRoMania și celor care au răspuns la formularul nostru de feedback. Dacă aveți și alte sugestii, vă rugăm să le trimiteți pe adresa office@electromobilitate.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.