JAC S2 – o aparitie noua in oferta de SUV-uri electrice din Romania

Tocmai finalizam discutia despre “Cum alegem o masina electrica?”, cand am remarcat un dialog aprins in media sociala despre o noua oferta pe piata auto electrica din Romania, un SUV compact din clasa Kona, denumit in Europa JAC S2 sau e-S2, cum apare in presa elvetiana si austriaca.

Importatorul in Romania, Autovision SRL anunta intr-o postarea pe facebook din 15 mai:

JAC Motors este începând de astăzi prezent în România cu Auto Vision SRL în rol de importator oficial JAC. Primul model lansat este JAC S2. Full electric. 275 km autonomie WLTP. 5 ani garanție.

23.958 EURO TVA inclus prin programul Rabla Plus!

Primii dealeri vor fi la București, Iași și Târgu Mureș. Vă așteptăm la test!

Pentru mai multe detalii si cateva specificatii tehnice am utilizat un articol publicat de cotidianul Neue Zuericher Zeitung si am completat oferta de SUV-uri compacte din Romania cu datele disponibile, pana la primirea celor oficiale difuzate de importator.

Mai multe amanunte despre incarcare, dotarile interioare si primele impresii dupa un test de 1500 kilometri cu JAC e-S2 gasiti pe pagina Clubului pentru Electromobilitate din Austria.

Foto credit: NZZ

Invitatie la test

Fiindca incepand din 23 mai vom fi la Sibiu pentru un test drive comparativ cu Peugeot e-208, Hyundai Ioniq si Ozone 3, am lansat o invitatie echipei de la Auto Vision de a ne insoti cu JAC S2 in frumoasele imprejurimi ale Sibiului si pe serpentinele de la Paltinis.

Cartierul general pentru proiectul Electromobilitate este la Porsib – Sibiu, soseaua Alba Iulia 59c, unde o echipa entuziasta pentru masini electrice ne ajuta cu proiectul de educare prin test drive, incepand din septembrie 2018, si ne pune la dispozitie statia de incarcare si un service cu multa experienta.

Echipa Electromobilitate la Porsib-Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.