Perspectiva promitatoare pentru reteaua de incarcare EVconnect

Dupa cateva saptamani de probe, echipa EVconnect este gata pentru inaugurarea primei statii de incarcare rapida, plasata strategic la intrarea in tara, in parcarea Autohof din Pecica.

La prima incarcare cu „Ionica” la noua statie am surprins cateva imagini cu Dragos Ciobanu, inimosul antreprenor de la EVconnect, partener al proiectului Electromobilitate si furnizorul statiei de incarcare de la Porsib-Sibiu, care a facut posibile test drive-urile paralele cu Hyundai Ioniq si Tesla Model 3.

Comunicatul de presa distribuit cu aceasta ocazie contine mai multe detalii despre premiera realizata de EVconnect in judetul Arad.

EVCONNECT.RO, proiect al Smart Business & Technologies Solutions SRL prin care dezvolta prima retea de statii de incarcare a autovehiculelor electrice din Romania, vine cu o noua premiera, lansand (impreuna cu Autohof/Smart Diesel) prima statie de incarcare rapida de pe o autostrada din Romania.


Evconnect.ro anunta pentru 2020-2021 continuarea dezvoltarii retelei sale prin instalarea a 300 de noi statii de incarcare a vehiculelor electrice. Solutiile instalate, in colaborare cu parteneri din Olanda si Franta, sunt de noua generatie, ingloband cele mai noi tehnologii in domeniul incarcarii auto si care permit in viitorul apropiat un upgrade pana la 175 KW, astfel devenind parte din hub-uri de incarcare ultra rapida.

Totodata, acestea sunt sigurele statii care pot ingloba in interiorul lor kit-uri de baterii pentru suplimentarea de putere, avand astfel posibilitatea de a le conecta la sisteme de producere a energiei regenerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.