Porto și Lektri.co la Smart Mobility Cluj

În data de 24 Iulie a avut loc cea de-a treia ediție a evenimentului Smart Mobility Cluj la care am participat în calitate de expozant alături de Lektri.co, compania la care lucrez.

Smart Mobility Cluj este un eveniment organizat de Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică și Schimbări Climatice cu scopul de a informa publicul general despre cele mai noi produse și servicii în domeniul mobilității sustenabile, începând de la trotinete și biciclete electrice, până la mașini electrice și soluții pentru încărcarea acestora.

Am fost plăcut surprins să observ atât de multe persoane interesate de soluții pentru mobilitate sustenabilă, atât pe partea de micromobilitate, trotinete, biciclete și micro-vehicule utilitare, cât și pe partea de autovehicule electrice și soluții de încărcare.

Dealeri din partea multor mărci de mașini au fost prezenți cu modele full electrice sau electrificate, cum ar fi Hyundai, Kia, Mercedes, Audi, Jaguar, Skoda, BMW și alții care au prezentat propriile modele celor interesați.

Organizatorii au pregătit și un eveniment special de înmânare a achizițiilor către noii proprietari în cadrul căruia a fost livrată o nouă Hyundai Kona facelift, iar cheile mașinii au fost aduse cu drona.

Din perspectiva expozantului a fost foarte plăcut să observ interesul publicului pentru soluțiile de încărcare pe care compania noastră le oferă, interesul pentru Porto (Hyundai Kona) și pentru detaliile tehnice legate de puterea de încărcare atât a stațiilor cât și a mașinii. De asemenea, am observat și companii deschise să adopte vehicule electrice în flotele lor în căutare de soluții de încărcare.

La standul Lektri.co ne-au bucurat cu prezența și câțiva cunoscuți, printre care Laurențiu, colegul nostru cu VW ID.4, Marius Șerban de la EVclub.eu și Ciprian Cherciu de la ECO DRIVE. Mi-a făcut mare plăcere să ne întâlnim și sper să ne vedem cât mai mulți și la alte evenimente similare, dar mai ales la următoarele ediții ElectRoMania.
Deasemenea, am fost vizitați și de Emil Boc, primarul Clujului, acesta fiind un susținător al mobilității electrice.

Mai jos veți găsi o galerie foto cu imagini surprinse de organizatorii evenimentului care sper să crească interesul asupra acestui fel de evenimente și să atragă și mai mulți participanți la edițiile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.