Prima experienta cu Tesla Model 3

Asa cum s-a dovedit a fi un partener de nadejde pentru organizarea evenimentului din pragul Sarbatorilor de Paste la Sibiu, Marius Barsan este neobosit in a aminti participantilor, ca singura „obligatie” fata de proiectul Electromobilitate, este cea de a trimite pentru publicare impresiile personale din timpul primei experiente electrice.

Prin intermediul lui Marius am primit astazi textul insotit de imagini din partea lui Vasi. In continuare, sub semnatura autorului, prima experienta cu TM 3:

„Ajuns la punctul de intalnire putin mai devreme, nu stiam de unde avea sa vina, de sus? de jos? Eram pe o portiune inclinata a starzii Alba Iulia, din Sibiu, o principala intens circulata. Si apoi apare „ea”, urca panta fara efort, se vedea ca poate mai mult. Era silentioasa , in comparatie cu restul masinilor care urlau in ture pe panta.

Imediat ce am urcat, am ramas impresionat de linia de design interioara , foarte moderna, simpla, era diferita de masinile europene, se vedea ca vine de peste ocean, mi-a placut mult, si mi-a oferit o bucatica din California, la mine acasa, wow, sunt impresionat!!! Tableta centrala se misca impecabil, animatii fluide, rapide, si fiecare atingere este precisa. Singurul minus la interior este podeaua din spate, care este putin mai inalta si nu asigura tot confortul la picioare

In drumul nostru, am parcus cativa km prin Sibiu, iar restul pe exterior, prin cateva sate invecinate ale Sibiului: Poplaca, Orlat, Cristian. Am urmarit la inceput range-ul estimat, eram curios daca il calculeaza corect, iar la final, dupa 33 km parcursi, exact 33 de km lipseau din range, perfect!

Pe drum ni sa oferit ocazia sa efectuam doua depasiri, una pe exterior imediat dupa ce am iesit din Sibiu spre Poplaca, iar alta in Orlat, chiar in sat. De ambele dati, am simtit cuplul, si puterea motorului electric. Model 3 a accelerat instant, efectuand ambele depasiri rapid, cu timp foarte putin petrecut pe contransens, aducand astfel un plus pentru siguranta.

In urma test drive-ului cu Model 3, am avut ocazia sa experimentez viitorul mobilitatii automotive, si acesta este electric! La propriu si la figurat!

Rezumat

+ Linie de design moderna

+ Tableta impecabila

+ Cuplu spectaculos

+ Range real

–  Confortul la picioare pe bancheta din spate

Vasi, Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.