Renault Zoe ZE 50, R135 – la drum si prima incarcare (episodul II)

06.06.2020

JURNAL DE BORD: 64 km

Prima iesire in lume a lui ZOE a fost chiar a doua zi dupa venirea acasa, fiind o plimbare de acomodare a mea cu masina si deopotriva a masinii cu mine.

Astfel, inarmat cu aplicatia Plugshare, o prospectare in zona mea de “lucru” cu statiile de incarcare publice pe care le-as putea utiliza in drumul meu zilnic dintre Bucuresti si (langa) Ploiesti.

Fiind si putin nelinistit in legatura cu procentul de autonomie afisat pe bord, am profitat de prima vizita pe care am facut-o in acest drum de incercare la MegaImage Balotesti, prima statie publica gratis unde am si probat prima oara procedura de incarcare. Cu succes..!


Mult mai linistit dupa ce procentul afisat a ajuns de la 50% la 80% cam in jumatate de ora, timp in care am facut si ceva cumparaturi, initiind astfel conceptul pe care urma sa il aplic in continuare de “Cumparaturi si Incarcare”, am incheiat turul pe care mi l-am propus, identificand in zona de nord a capitalei cele cateva staii care urmeaza sa fie de interes pentru mine in proiectul de utilizare cu costuri (deocamdata) gratis de incarcare, respectiv:

  • MegaImage Balotesti;
  • Rompetrol Otopeni (sensul spre Bucuresti);
  • MegaImage Baneasa;
  • Lidl Aviatiei;
  • Ikea Baneasa;
  • Rompetrol Otopeni (sensul dinspre Bucuresti);

Ar mai fi, pentru orice eventualitate, unele si cu plata (cu card bancar, aplicatii & portofele electronice, etc.):

  • Snagov Plaza (intrare Tancabesti/Ciofliceni)
  • Baneasa Shopping Center – KFC

Incantat de aceasta prima experienta de condus si incarcare, aproape 70 km (dus-intors) si cam 70% procent afisat la intoarcere, am revenit mult mai linistit cu privire la autonomie si perspective imediate de utilizare.

Aventura abia incepea!

Primul episod al serialului despre Renault Zoe ZE 50, R135, echipare Intense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.