Toamnă electromobilistică – Tesla Model 3 SR+

Introducere

Ce face electromobilistul toamna? Alunecă lin în peisaje de vis savurând autonomia cea mai mare posibilă cu un anumit model electric, atunci când nu sunt necesari electroni suplimentari pentru încălzire, climatizare și mulți alți consumatori.

În special, cei aflați la început de drum, explorează limitele noii achiziții, încercând să înțeleagă cât mai bine variația consumului în funcție de viteza de deplasare și stilul de condus.

Marius este la al doilea model electric și, după mai bine de un an petrecut în compania Buburuzei (VW eUp), a trecut în ultimele zile din luna septembrie la Tesla Model 3 SR+ despre care care ne scrie în amănunt într-un serial dedicat. Pentru astăzi ne-a trimis un set încântător de imagini de toamnă și câteva date interesante despre consumul afișat la bord de Tesla, la viteza constantă.

Rezultate la 130 km/h

Testul de 130 km/h a fost efectuat pe A3 Ploiești – București și retur, la 15-16 grade temperatura exterioară și climatizare 20 – 21 grade.

Rezultate la 90 km/h

Testul de 90 km/h efectuat pe DN1 + A3 Câmpina – București și retur, la 12-15 grade prima parte și 16-18 grade partea a doua, cu climatizare la 20-21 grade.

Rezultate finale pentru 28 octombrie

312 km este distanță parcursă cu 98% din baterie, cu o medie orară de 81.1 km/h.

Dincolo de date, cifre și statistici, rămâne frumusețea acestei mașini fenomen, care a cucerit inimile (și economiile) cumpărătorilor din toată lumea.

Văzută de Marius în îmbrățișarea toamnei, parcă este în și mai mare armonie cu natura înconjurătoare.

Primele două episoade scrise recent de Marius despre Tesla Model 3 SR+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.