Viitorul electric pentru Genesis se conturează cu pași rapizi

Faptul că Genesis, marca premium a grupului Hyundai-Kia, va lansa începând cu 2021 modele electrice nu este o noutate (lista cu numele înregistrate este disponibila aici), dar recentele imagini de la testele pe celebrul Nuerburgring, dovedesc că primul model este aproape de lansarea în producție.

Scurtă trecere în revistă a conceptelor prezentate de Genesis

Pentru o marcă premium anuntata in noiembrie 2015, cu primul model livrat in 2017, ce isi propune sa înfrunte cele trei autorități germane în domeniu Audi, BMW și Mercedes (în ordine alfabetica) și Lexus din Japonia sau Jaguar din Marea Britanie, Genesis a câștigat foarte repede clienți mulțumiți in SUA.

Conceptele prezentate la diferite manifestări auto, înainte de restricțiile introduse de pandemie, au indicat orientarea spre lux, tehnologie avansată și posibilitatea de electrificare a întregii game de modele.

Genesis MINT

Studiu pentru traficul urban

Genesis GV 80 si G 80

GV80 este primul SUV, ce va fi lansat pe piață americană în toamna acestui an împreună cu sedanul G80, a cărui varianta electrică a fost văzută la Nuerburgring.

Sedanul G80 în curând pe piața americană. Va urma o variantă electrica?

Genesis Esentia

Ar putea deveni conceptul Esentia modelul electric de performanță la care Hyundai colaborează cu Rimac?

Multe întrebări și presupuneri. În așteptarea comunicatelor de presă oficiale, câteva idei despre ce ar putea deveni modelul văzut în apropiere de celebrul circuit german scrise de Andrei Nedelea pentru Inside EVs.

Viitorele modele electrice Hyundai vor fi comercializate sub marca IONIQ

După anunțul de săptămâna trecută despre o nouă marcă electrică dedicată a grupului Hyundai-Kia, mai rămâne întrebarea dacă variantele electrice Genesis își vor păstra numele pentru identitatea premium distinctă, sau vor deveni vârful de gamă al mărcii IONIQ?

Oricum se vor numi, le așteptăm cu mult interes în universul electromobilistic alături de Mercedes EQS, Lucid Air si un Model S împrospătat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.