Polestar 2 a ajuns în SUA

Primele automobile premium electrice cu marca Polestar, produse în China, au ajuns pe coasta de vest a Statelor Unite.

Polestar 2 cu silueta înaltă intre un sedan cu a cincea ușă și un crossover

Destinată de părinții Volvo și Geely pentru producția exclusivă de modele electrice, firma Polestar a început de curând distribuția în Europa, unde a livrat primul Polestar 2 în Suedia. În paralel cu începerea livrărilor în China, primul vapor a sosit pe coasta de vest a Americii, unde jurnaliștii auto au fost invitați la un test drive în zona deluroasă la sud de San Francisco.

Din declarațiile reprezentanților Polestar în SUA este evident că noua marcă își propune o ascensiune prudentă pe piața americană, cu doar 3.000 de exemplare planificate în 2020. Beneficiind de suportul rețelei de service și renumele Volvo, Polestar intenționează sa crească livrările la 10.000 de unități în 2021.

De altfel, intențiile de a vinde pe plan global doar 50.000 de unități pe an, mențin Polestar în rândul firmelor auto butic, cu aureolă premium exclusivistă.

Pe lângă design și calitatea foarte buna a prelucrării detaliilor și asamblării, majoritatea jurnaliștilor americani și canadieni ce au testat Polestar 2 au scris cronici la fel de entuziasmate ca și cele din Europa.

Interior si comenzi clasice cu ecran tactil central, lăudat de jurnaliști pentru claritate, viteza de reacție și ușurința navigării softului furnizat de google

Pe lângă articolele anterioare dedicate de blogul nostru mărcii Polestar și în special primului model 100% electric, Polestar 2, am selectat câteva din testele publicate în acest weekend de jurnaliștii americani si va dorim o lectură plăcută.

Electromobilitate despre Polestar 2

Selectie din presa americana – test drive Polestar 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.